Szalonnás pogácsa
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
TraRita
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 11% Fehérje
- 46% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
770
kcal
- 11% Fehérje
- 46% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
3080
kcal
- 11% Fehérje
- 46% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 31% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.8 g
Zsír
-
Összesen 26.7 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 77 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 880.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 54 mg
-
Kálcium 184 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 283 mg
-
Nátrium 309 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 104.8 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 70.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 164 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 94 micro
-
Kolin: 69 mg
-
Retinol - A vitamin: 157 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 80 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 86 micro
Összesen
770
kcal
- 11% Fehérje
- 46% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 31% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 95.3 g
Zsír
-
Összesen 106.7 g
-
Telített zsírsav 33 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 42 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 21 g
-
Koleszterin 308 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3522.8 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 214 mg
-
Kálcium 738 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 178 mg
-
Foszfor 1132 mg
-
Nátrium 1237 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 419.2 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 280.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 655 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 22 mg
-
D vitamin: 66 micro
-
K vitamin: 52 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 375 micro
-
Kolin: 278 mg
-
Retinol - A vitamin: 629 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 321 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 344 micro
Összesen
3080
kcal
- 11% Fehérje
- 46% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 31% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.1 g
Zsír
-
Összesen 9 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 297.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 62 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 96 mg
-
Nátrium 105 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 23.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 55 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 53 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 27 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 29 micro
Összesen
260
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A lisztet elkeverjük a burgonyával és a sóval.
- Az élesztőt kevés cukros tejben felfuttatjuk, majd hozzáadjuk a liszthez, és összegyúrjuk.
- A bacont ledaráljuk, és összekeverjük a margarinnal.
- A tésztát kinyújtjuk, és megkenjük a baconös margarinnal, majd hajtogatjuk. Háromszor hajtjuk a tésztát, minimum 10 perces pihentetéssel.
- Végül nyújtjuk, szaggatjuk, megkenjük tojással, rátesszük a sajtot, kelesztjük, és megsütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 180
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 20886
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 02.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
TraRita
118 recept
Semmi különleges sztorija nincs ennek a poginak :). Kóboroltam a neten, és ott bukkantam rá. Nagyon finom pogi fajta:) Én nem daráltam le a bacont, hanem apróra feldaraboltam. Igaz, így kissé "nehezebb" volt a szaggatás, de ami kipotyogott, azt visszadugtam :D.