Sütőben sült ketchupos burgonya
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NovakAndi
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 2% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
226
kcal
- 2% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
677
kcal
- 2% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
76
kcal
- 2% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.6 g
Zsír
-
Összesen 5.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 373.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 42 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 51 mg
-
Foszfor 126 mg
-
Nátrium 150 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41.1 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 173 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 42 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 50 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1809 micro
-
Lut-zea 43 micro
Összesen
226
kcal
- 2% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.9 g
Zsír
-
Összesen 17.1 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1121.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 126 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 154 mg
-
Foszfor 379 mg
-
Nátrium 449 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 123.2 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 519 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 22 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 126 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 102 micro
-
Kolin: 81 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 149 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 5428 micro
-
Lut-zea 129 micro
Összesen
677
kcal
- 2% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.6 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 127 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 43 mg
-
Nátrium 51 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 58.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 17 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 615 micro
-
Lut-zea 15 micro
Összesen
76
kcal
Hozzávalók
-
2 ek olívaolaj
-
3 ek ketchup
-
5 gerezd fokhagyma
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
ételízesítő ízlés szerint
-
fűszerpaprika ízlés szerint
Elkészítés
- A sütőt előmelegítjük.
- Elkészítjük a mázat: az olívaolajat, ketchupot összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, sómentes ételízesítővel és pirospaprikával ízesítjük.
- A meghámozott burgonyát egyenlő darabokra vágjuk, majd beleforgatjuk a mázba, és a sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
- A megtisztított fokhagymát a friss rozmaringdarabokkal közé szórjuk, majd készre sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 296
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 15465
- Feltöltés dátuma: 2011. október 30.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NovakAndi
48 recept
Ezt a köretet ma készítettem el Petra "Sütőben sült krumpli 2. (paradicsomos)+ receptje alapján, kis változtatással.