r
Nosalty Logó

Sült karaj hagymás-zöldborsós raguval

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
István mester
Sült karaj hagymás-zöldborsós raguval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 454 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2721 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    38.9 g

Zsír

  • Összesen
    26.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    802.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    420 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    222.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    422 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    905 micro
  • Lut-zea
    487 micro
Összesen 454 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    233.7 g

Zsír

  • Összesen
    161.6 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    640 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4812.7 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    282 mg
  • Kálcium
    332 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    389 mg
  • Foszfor
    2519 mg
  • Nátrium
    1254 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.5 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1334.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    236 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    248 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    214 micro
  • Kolin:
    671 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    166 micro
  • β-karotin
    2530 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    5428 micro
  • Lut-zea
    2922 micro
Összesen 2721 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    258.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    291 micro
  • Lut-zea
    157 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst vékony szeletekre vágjuk, és kiklopfoljuk. Ezt követően borssal és sóval meghintjük, majd magos mustárral épphogy csak megkenjük... Pihenni pár órára félretesszük.
  2. A húst serpenyőben, olajon kisütjük. A cukorborsót sós vízben előfőzzük.
  3. A csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darabosra szelt hagymát, fokhagymát, és félig dinszteljük. Megszórjuk a liszttel. Hozzáadjuk a pirospaprikát, átkeverjük, és felöntjük a borsó levével. 5 perc után megy hozzá a borsó és a ketchup, és így készre főzzük.
  4. Jó étvágyat kívánok!
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 97
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 11690
  • Feltöltés dátuma: 2016. május 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
István mester 49 recept

Budapest szeletnek indult, de aztán gomba és csirkemáj hiányában muszáj volt rögtönözni...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...