r
Nosalty Logó

Sült karaj hagymás-zöldborsós raguval

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
István mester
Sült karaj hagymás-zöldborsós raguval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 454 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2721 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    38.9 g

Zsír

  • Összesen
    26.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    802.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    420 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    222.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    422 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    905 micro
  • Lut-zea
    487 micro
Összesen 454 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    233.7 g

Zsír

  • Összesen
    161.6 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    640 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4812.7 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    282 mg
  • Kálcium
    332 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    389 mg
  • Foszfor
    2519 mg
  • Nátrium
    1254 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.5 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1334.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    236 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    248 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    214 micro
  • Kolin:
    671 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    166 micro
  • β-karotin
    2530 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    5428 micro
  • Lut-zea
    2922 micro
Összesen 2721 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    258.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    291 micro
  • Lut-zea
    157 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst vékony szeletekre vágjuk, és kiklopfoljuk. Ezt követően borssal és sóval meghintjük, majd magos mustárral épphogy csak megkenjük... Pihenni pár órára félretesszük.
  2. A húst serpenyőben, olajon kisütjük. A cukorborsót sós vízben előfőzzük.
  3. A csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darabosra szelt hagymát, fokhagymát, és félig dinszteljük. Megszórjuk a liszttel. Hozzáadjuk a pirospaprikát, átkeverjük, és felöntjük a borsó levével. 5 perc után megy hozzá a borsó és a ketchup, és így készre főzzük.
  4. Jó étvágyat kívánok!
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 97
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 11670
  • Feltöltés dátuma: 2016. május 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
István mester 49 recept

Budapest szeletnek indult, de aztán gomba és csirkemáj hiányában muszáj volt rögtönözni...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek