r
Nosalty Logó

Sült kacsamell salátaágyon

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült kacsamell salátaágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 387 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 1546 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 117 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    20.2 g

Zsír

  • Összesen
    27.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    451.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    251 mg
  • Nátrium
    93 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    249.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    199 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    1129 micro
  • β-crypt
    231 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    371 micro
Összesen 387 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    80.8 g

Zsír

  • Összesen
    110.3 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    308 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1806.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    193 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    1004 mg
  • Nátrium
    373 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    997.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    797 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    332 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    262 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    251 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    4514 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1482 micro
Összesen 1546 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    136.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    341 micro
  • β-crypt
    70 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 117 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Elkészítés

A húshoz

  1. A kacsamellet alaposan bedörzöljük sóval és kristálycukorral. 1 éjszakára letakarva hűtőbe tesszük.
  2. Acukros sót lemossuk róla, letörölgetjük a húst és egy kevés felforrósított olajonkörben megpirítjuk.
  3. Sütőzacskóba tesszük és alacsony hőfokon (kb.80 fokon)4 órán át sütjük.
  4. A salátához a hozzávalókat felaprítjuk. Az olajat, az ecetet és a cukrot összekeverjük. Beletesszük az apróra vágott petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük.
  5. Ráöntjük a salátára. Ha a hús kihűlt, vékonyan felszeleteljük és a salátaágyon tálaljuk.
  • Sütés ideje: 240 perc
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 21484
  • Feltöltés dátuma: 2009. február 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az a jó ebben az ételben, hogy lehet előétel is és főétel is belőle. Én személy szerint hidegen szeretem jobban. Nagyon omlós, kellemes ízű hús.

Hozzávalók

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...