r
Nosalty Logó

Sült kacsacomb vöröskáposztával és almával

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Hobbychef
Sült kacsacomb vöröskáposztával és almával
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Kacsacombhoz

Körethez

1229
Kalória
33.4g
Fehérje
76.3g
Szénhidrátok
90.3g
Zsír
590g
Víz
164.2g
Koleszterin
13.7g
Rost
32.2g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Kacsacombhoz

Körethez

Összesen 1229 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Kacsacombhoz

Körethez

Összesen 1229 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Kacsacombhoz

Körethez

Összesen 123 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    33.4 g

Zsír

  • Összesen
    90.3 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1156.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    235 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    138 mg
  • Foszfor
    506 mg
  • Nátrium
    231 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.3 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

Víz

  • Összesen
    590 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    303 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    225 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    134 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2207 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    60 micro
  • Lut-zea
    1028 micro
Összesen 1229 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    33.4 g

Zsír

  • Összesen
    90.3 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1156.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    235 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    138 mg
  • Foszfor
    506 mg
  • Nátrium
    231 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.3 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

Víz

  • Összesen
    590 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    303 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    225 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    134 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2207 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    60 micro
  • Lut-zea
    1028 micro
Összesen 1229 kcal
  • 4% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    115.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    58.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    220 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    6 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 123 kcal

Elkészítés

Kacsacombhoz

  1. A kacsacombot bepácoljuk, bedörzsöljük a fokhagymával, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal, rátesszük a rozmaring és kakukkfűágakat, és betesszük a hűtőbe.
  2. Másnap egy serpenyőben, fedő alatt elkezdjük sütni. Időnként megfordítjuk, és meglocsoljuk a szafttal.
  3. Közben a krumplikat előfőzzük, a káposztát lereszeljük. Az almát kicsumázzuk, a felét félbevágjuk, félretesszük.
  4. Egy serpenyőben a köménymagot megpirítjuk, megszórjuk cukorral, karamellizáljuk. Rátesszük a káposztát, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az ecettel, megpároljuk. A krumplikat megsütjük.
  5. Amikor a kacsa már megsült, tálalunk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 50 perc

Majdnem hagyományos kacsacomb.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!