r
Nosalty Logó

Sült doráda berlini burgonyasalátával

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Sajtospiritos
Sült doráda berlini burgonyasalátával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Burgonyasaláta

Sült hal

Összesen 1470 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Burgonyasaláta

Sült hal

Összesen 2941 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Burgonyasaláta

Sült hal

Összesen 118 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.8 g

Zsír

  • Összesen
    106.2 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4377.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    145 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    161 mg
  • Foszfor
    562 mg
  • Nátrium
    3424 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    613.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    114 mg
  • D vitamin:
    223 micro
  • K vitamin:
    138 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    150 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    359 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    692 micro
Összesen 1470 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.6 g

Zsír

  • Összesen
    212.4 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    103 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    70 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8755.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    289 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    321 mg
  • Foszfor
    1125 mg
  • Nátrium
    6847 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    185.5 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1227.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    80 mg
  • C vitamin:
    228 mg
  • D vitamin:
    446 micro
  • K vitamin:
    277 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    300 micro
  • Kolin:
    261 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    719 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1385 micro
Összesen 2941 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    349 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    273 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 118 kcal

Hozzávalók

Burgonyasaláta

Sült hal

Elkészítés

Burgonyasaláta

  1. A burgonyát a sóval és a köménnyel puhára főzzük.
  2. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd hámozzuk meg, és szeleteljük fel.
  3. Keverjük össze a többi hozzávalóval.

Sült hal

  1. A halat irdaljuk be 1-2 cm mélyen. Sóval, rozmaringgal és borssal dörzsöljük be alaposan.
  2. Fontos, hogy a hal szoba-hőmérsékletű legyen, amikor sütjük. Felhevítjük az olajat egy serpenyőben, és mind a két oldalát 3-4 perc alatt aranybarnára sütjük. Ez a halfajta jól bírja a sütést, és nem esik szét.
  3. Tálaláskor tehetünk tökmagolajat a burgonyára, citromot pedig a halra.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 9673
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült doráda berlini burgonyasalátával
Sajtospiritos 57 recept

Egyre több üzletben kapható ez a halfajta. Erős és nagy szálkái vannak, de éppen ez az, ami miatt könnyen fogyasztható.

Hozzávalók

Burgonyasaláta

Sült hal

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...