Kovászosuborka-lé

Kovászosuborka-lé

Leírás

A kovászos uborka leve nem csak nagyon finom, hanem nagyon üdítő és egészséges. A kovászos uborka leves készítésénél össze kell turmixolni az uborkát és a levét. Főzelék készítésekor a kovászos uborka leve kitűnő savanyító és mint zöldség alaplé is funkcionál. A kovászos uborka leve származásának köszönhetően pozitív élettani hatásokkal bír.

Mikor vegyem

Nyáron.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Kovászosuborka-lé

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kovászosuborka-lé?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti bableves

A Húsvétot mindig lelkes készülődés, és a jó minőségű házilag füstölt sonkák utáni hajtóvadászat előzi meg. A nagyszombati vacsora elteltével azonban legtöbben telítődnek a ...

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!