r
Nosalty Logó

Stefánia

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
BociKriszti
Stefánia
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 914 kcal
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4567 kcal
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 196 kcal
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.2 g

Zsír

  • Összesen
    54.9 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    395 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2213.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    795 mg
  • Nátrium
    1122 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    287.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    379 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    216 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    380 micro
Összesen 914 kcal
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    400.8 g

Zsír

  • Összesen
    274.4 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    1976 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11066.3 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    425 mg
  • Kálcium
    614 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    391 mg
  • Foszfor
    3975 mg
  • Nátrium
    5608 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.9 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1436.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    640 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    506 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    91 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    298 micro
  • Kolin:
    1894 mg
  • Retinol - A vitamin:
    540 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1079 micro
  • β-crypt
    274 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1898 micro
Összesen 4567 kcal
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    474.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    240 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 196 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst egy tálba rakjuk. Hozzáadjuk a két tojást, a pirospaprikát, az apróra vágott hagymát, zúzott fokhagymát. A kiflit langyos vízbe áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és a husihoz adjuk. Befűszerezzük, majd kézzel jól összekeverjük. A 3 db tojást megfőzzük, majd, ha kihűlt megpucoljuk.
  2. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Egy tepsibe kis zsírt teszünk, majd a husi feléből megformáljuk az egybesült fasírtunk alját. Ráfektetjük a kolbit és a főtt tojásokat. A husi másik felével megformáljuk a húskenyeret.
  3. Az előmelegített sütőbe rakjuk, és 1 óra alatt készre sütjük. Jó étvágyat! :)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2394
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Stefánia
BociKriszti 5 recept

Imádom a fasírtot! Egyszerű elkészítési módját szeretném megmutatni nektek, és olajszag sem lesz a házban.  :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...