r
Nosalty Logó

Sörben sült malac hentes raguval

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
B.Brigitta
Sörben sült malac hentes raguval
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
sörös
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 432 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2581 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 104 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    468.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    407 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    179.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 432 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    201.1 g

Zsír

  • Összesen
    149.7 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2809.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    249 mg
  • Nátrium
    2441 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    1079.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 2581 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    112.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    2 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    10 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A husinkat fogyasztás előtti este befűszerezzük, és megtűzzük a hagymával.
  2. A tepsit kikenjük zsírral, majd a fűszeres husit belefektetjük, a húsleves levét ráöntjük, majd befedjük fóliával, így sütjük.
  3. Mikor félig sült a hús, meglocsoljuk egy doboz sörrel, és így sütjük tovább, miközben néha meglocsoljuk a sörös szafttal.
  4. A raguhoz lesütjük a bacont, majd beletesszük a csíkokra vágott savanyú uborkát, és egy picit levet öntük rá, fűszerezzük, és öntünk rá egy pici vörösbort.
  5. Mikor felforrt, keményítővel sűrítjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 107
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 35317
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
B.Brigitta 24 recept

Nő léttemre ez az egyik kedven ételem, igaz , hogy a salátákat is szeretem, de csak, ha van mellette egy nagy adag hús :D.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...