r
Nosalty Logó

Sörben sült csirkecomb Ramonikától

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Ramonika
Sörben sült csirkecomb Ramonikától
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
sörös
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A húshoz

A sütéshez

A zöldségekhez

Összesen 657 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A húshoz

A sütéshez

A zöldségekhez

Összesen 4603 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A húshoz

A sütéshez

A zöldségekhez

Összesen 88 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41 g

Zsír

  • Összesen
    38.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    907.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    496 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    586.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    244 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    625 micro
  • Lut-zea
    1746 micro
Összesen 657 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    286.7 g

Zsír

  • Összesen
    268.1 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    115 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    1458 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6352.5 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    350 mg
  • Kálcium
    504 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    608 mg
  • Foszfor
    3472 mg
  • Nátrium
    1367 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    165.6 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    4107.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    492 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    293 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    101 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    101 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    486 micro
  • Kolin:
    1034 mg
  • Retinol - A vitamin:
    342 micro
  • α-karotin
    206 micro
  • β-karotin
    1711 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    4374 micro
  • Lut-zea
    12221 micro
Összesen 4603 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    120.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    83 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 88 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A sütéshez

A zöldségekhez

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát apró reszelőn lereszeljük, beletesszük egy tálba, beleöntjük a sört, beletesszük a combokat, lefedjük, és hűtőbe tesszük min. 12 órára, de a legjobb, ha egy napig pácolódik.
  2. Másnap a combokat kisütjük tárcsán úgy, hogy csak sört öntünk alá, és a fokhagymás páclét is beleöntjük. Ennyi húshoz kb. 2-3 doboz sör kell a kisütéshez.
  3. Közben a zöldségeket megmossuk, majd megpucoljuk és felaprítjuk, kivéve a koktél paradicsomot és a fokhagymát, azokat egészben hagyjuk.
  4. Egy tepsibe 2 evőkanál olajat öntünk, belerakjuk a zöldségeket, ízesítjük ételízesítővel és borssal, kicsit átkeverjük, öntünk bele 1 dl vizet, lefedjük alufóliával, és 180 fokon légkeveréses sütőben kb. 1 órát sütjük.
  5. Pirított burgonyával, friss salátával vagy rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 31x24
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 87
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 7006
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 25.

Ajánló

Pirított burgonyával, rizzsel és tökmagolajos friss salátával is fogyaszthatjuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sörben sült csirkecomb Ramonikától
Ramonika 32 recept

Nem szeretem, ha egy hús úszik az olajban, így tavaly nyáron kipróbáltam, hogy milyen, ha csak sörben sütöm ki. Nagyon finom lett, így idén sem változtatunk ezen a módszeren.

Hozzávalók

A húshoz

A sütéshez

A zöldségekhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...