Sonkás sajtsaláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 27% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 41% Zsír
Összesen
312
kcal
- 27% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 41% Zsír
Összesen
1247
kcal
- 27% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 41% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17 g
Zsír
-
Összesen 25.7 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1127.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 244 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 135 mg
-
Nátrium 733 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 18.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 118 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 117 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 11 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
312
kcal
- 27% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 41% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 68.2 g
Zsír
-
Összesen 102.7 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 185 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4510 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 975 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 541 mg
-
Nátrium 2931 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 75.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 473 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 470 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 44 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
1247
kcal
- 27% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 41% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.6 g
Zsír
-
Összesen 21.9 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 39 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 963.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 208 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 116 mg
-
Nátrium 626 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 16.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 101 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 100 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
266
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A sonkát és a sajtot kb. 3 cm hosszúságú, vékony csíkokra vágjuk.
- A majonézt elkeverjük a citromlével és a joghurttal, sózzuk, borsozzuk, és ráöntjük a sonkára és a sajtra.
- Az egészet jól összekavarjuk.
- Ha szükséges utána ízesítünk.
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 155
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 25
- Össznézettség: 18512
- Feltöltés dátuma: 2013. október 25.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A salátához keverhetünk egy vékony csíkokra vágott, savanykás almát is. Ízesíthetjük 1-2 ek metélőhagymával is.