Sertés Cordon Bleu
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
- 14% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 35% Zsír
-
200g sertés rövidkaraj332 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
25g főtt sonka35 kcal
-
25g sajt88 kcal
-
15g finomliszt55 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
40g zsemlemorzsa158 kcal
-
128g napraforgó olaj1127 kcal
Összesen
1864
kcal
- 14% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 35% Zsír
-
400g sertés rövidkaraj664 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
50g főtt sonka70 kcal
-
50g sajt176 kcal
-
30g finomliszt109 kcal
-
110g tojás138 kcal
-
80g zsemlemorzsa316 kcal
-
255g napraforgó olaj2254 kcal
Összesen
3727
kcal
- 14% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 35% Zsír
-
68 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
5.1g főtt sonka7 kcal
-
5.1g sajt18 kcal
-
3.1g finomliszt11 kcal
-
11.3g tojás14 kcal
-
8.2g zsemlemorzsa32 kcal
-
26.2g napraforgó olaj231 kcal
Összesen
381
kcal
- 14% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 35% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 65.3 g
Zsír
-
Összesen 160.1 g
-
Telített zsírsav 28 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 76 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 52 g
-
Koleszterin 339 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1745.7 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 87 mg
-
Kálcium 279 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 80 mg
-
Foszfor 700 mg
-
Nátrium 589 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 192.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 160 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 53 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 87 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 74 micro
-
Kolin: 268 mg
-
Retinol - A vitamin: 160 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 246 micro
Összesen
1864
kcal
- 14% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 35% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 130.7 g
Zsír
-
Összesen 320.2 g
-
Telített zsírsav 57 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 153 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 105 g
-
Koleszterin 678 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3491.4 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 173 mg
-
Kálcium 558 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 161 mg
-
Foszfor 1400 mg
-
Nátrium 1179 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 82 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 385.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 320 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 106 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 174 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 28 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 148 micro
-
Kolin: 536 mg
-
Retinol - A vitamin: 319 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 492 micro
Összesen
3727
kcal
- 14% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 35% Zsír
- 42% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.4 g
Zsír
-
Összesen 32.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 69 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 358.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 57 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 144 mg
-
Nátrium 121 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 39.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 33 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 55 mg
-
Retinol - A vitamin: 33 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 50 micro
Összesen
381
kcal
Hozzávalók
-
40 dkg sertés rövidkaraj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
5 dkg főtt sonka
-
5 dkg sajt
-
2 evőkanál finomliszt
-
2 db tojás
-
8 ek zsemlemorzsa
-
3 dl napraforgó olaj
Elkészítés
- A hússzeleteket vékonyra potyoljuk. Sózzuk, borsozzuk.
- A sajtot becsomagoljuk a főtt sonkába, rárakjuk az egyik szelet húsra, a másik szelettel lefedjük, jól összenyomkodjuk a szélein.
- A töltött hússzeleteket megforgatjuk a lisztbe, a fölösleges lisztet lerázzuk.
- A tojást felverjük, sóval, borssal ízesítjük. A hússzeleteket duplán panírozzuk (tojás, zsemlemorzsa, ismét tojás és zsemlemorzsa).
- Egy serpenyőben olajat felhevítünk, és a szeleteket közepes hőfokon készre sütjük.
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 30 alkalommal
- Receptkönyvben: 247
- Tegnapi nézettség: 65
- 7 napos nézettség: 416
- Össznézettség: 35364
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Az erdeti Cordon Bleu recept állítólag Svájcból ered. A Cordon Bleu egy sonkával és sajttal töltött, panírozott borjúszelet, de el lehet készíteni sertéshúsból vagy csirkemellből is..