r
Nosalty Logó

Sárgabarackos-pudingos süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csemerné Niki
Sárgabarackos-pudingos süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Piskóta tészta

Barackos puding hozzavalói

Összesen 412 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Piskóta tészta

Barackos puding hozzavalói

Összesen 3293 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Piskóta tészta

Barackos puding hozzavalói

Összesen 104 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    888.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    323 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    272 mg
  • Nátrium
    248 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.4 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    145.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    187 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    1469 micro
  • β-crypt
    143 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    304 micro
Összesen 412 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.5 g

Zsír

  • Összesen
    58 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    1080 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7106.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    2582 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    216 mg
  • Foszfor
    2178 mg
  • Nátrium
    1985 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    587.5 g
  • Cukor
    418 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    1165.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1496 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    107 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    256 micro
  • Kolin:
    893 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    204 micro
  • β-karotin
    11751 micro
  • β-crypt
    1143 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2434 micro
Összesen 3293 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    1.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    226 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.7 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    374 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 104 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Piskóta tészta

Barackos puding hozzavalói

Elkészítés

Piskóta tészta

  1. Először a piskótát elkészítjük. A 6db tojásfehérjét a cukorral habosra verjük. A sárgáját jól kikeverjük a vaníliás cukorral. Összeforgatjuk a tojáshabbal.
  2. Ezután a lisztet, kakaóport, sütőport elkeverjük és szitán keresztül tesszük ezt is a tojáshabhoz. Óvatos mozdulatokkal az egészet összeforgatjuk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe vagy formába tesszük és 180 fokon kb. 35-40 percig sütjük. Sütőtől is függ szóval figyeljük és tűpróbát csináljunk.
  4. Ha megsült kivesszük a sütőből és kihűtjük.

Barackos puding hozzavalói

  1. Következő a krém készítése. A 2 csomag pudingport elkeverjük a cukorral. Felöntjük kevés tejjel és csomómentesre keverjük. Ezután hozzáadjuk a maradék tejet és megfőzzük a pudingot.
  2. A barackokat apróra vágjuk. Feltesszük főni annyi vízzel, hogy épp ellepje és hozzáöntjük a rumaromát. (Használhatunk befőttet is és akkor nem kell főzni). Ha megfőtt a barackunk, lecsepegtetjük. (Nem baj ha kicsi víz marad közte). Ha kész a pudingunk és a barack, akkor még melegen összeöntjük.
  3. Ezután egy tepsi alját vékonyan megkenjük a krémmel. Erre megy a piskóta fele, amit apróbb darabokra tördelünk. A piskótára ismét krém kerül, majd a piskóta másik fele. A végén a tetejére a maradék krém.
  4. Ha ezzel elkészültünk, mehet a hűtőbe pár órára.
  5. Bármilyen pudinggal vagy gyümölccsel elkészíthető.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3839
  • Feltöltés dátuma: 2024. július 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sárgabarackos-pudingos süti
Csemerné Niki 8 recept

Ez a recept saját recept, mivel volt itthon elkészített piskótám. Pár napja tortát sütöttem és nem sikerült szépre vágnom ezért nem használtam fel a tortához. Barackot találtam még itthon és így jött ez a recept. Szerintem nagyon finom, de ha el készítettétek kérlek hagyjatok megjegyzést, hogy ki milyen gyümölccsel és pudinggal csinálta és milyen lett. 🙂 Köszönöm 😘

Hozzávalók

Piskóta tészta

Barackos puding hozzavalói

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...