r
Nosalty Logó

San Remoi töltött sonka

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Katharosz
San Remoi töltött sonka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 481 kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1926 kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 175 kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.4 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1859.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    320 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    333 mg
  • Nátrium
    1127 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    123.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    188 micro
Összesen 481 kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    133.5 g

Zsír

  • Összesen
    73.3 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7439.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    1280 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    1333 mg
  • Nátrium
    4507 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    165.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    494.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    705 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    168 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    285 micro
  • Kolin:
    522 mg
  • Retinol - A vitamin:
    702 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    752 micro
Összesen 1926 kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    673.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    408 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 175 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A finomra vágott hagymát egy csipet sóval megfonnyasztjuk az olajon, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, kakukkfűvel, elkeverjük, és a zsírjára sütjük. Hűlni hagyjuk.
  2. Összeállítás: egy szelet sonkára teszünk egy sort a gombából, erre sajtot, majd befedjük egy másik szelet sonkával, hústűvel összetűzzük mind a négy oldalát. A tölteléket úgy tegyük rá, hogy teljesen ne érjen a sonka széléig!
  3. A többi sonkával is így járunk el.
  4. A töltött sonkákat óvatosan bepanírozzuk a szokásos módon, liszt, tojás, morzsa.
  5. Ezután felmelegített kb 2 dl olajban mindkét oldalát megsütjük, papírtörlőn a felesleges zsiradékot leitatjuk róla.
  6. Eltávolítjuk a hústűket, átlósan elvágjuk.
  • Sütés ideje: 7 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 3893
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 16.

Ajánló

Tálalás rizzsel, hasábburgonyával és ketchupos tartárral.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

San Remoi töltött sonka
Katharosz 499 recept

Nagyon régóta ismerem ezt a receptet, anno a Thököly étteremben ettünk először, rögtön felvettük a családi kedvencek közé, és bizony jó néhányszor készült már az elmúlt 30 évben.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...