r
Nosalty Logó

Sajttal töltött gomba baconbe tekerve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajttal töltött gomba baconbe tekerve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 37% Zsír
Összesen 970 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 37% Zsír
Összesen 3878 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 37% Zsír
Összesen 341 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.4 g

Zsír

  • Összesen
    88.4 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    754 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    451 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    107.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 970 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.6 g

Zsír

  • Összesen
    353.6 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    147 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    106 g
  • Koleszterin
    292 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3016 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    115 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    822 mg
  • Nátrium
    1802 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    428.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    106 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    158 micro
  • Kolin:
    295 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    254 micro
Összesen 3878 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    31.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    159 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 341 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombákat megmossuk, majd eltávolítjuk a szárát. Fűszerezzük, majd állni hagyjuk.
  2. Sajttal megtöltjük a közepüket, majd baconbe betekerjük, és fogpiszkálóval rögzítjük a bacont.
  3. Először liszbe, majd tojásba és megint lisztbe forgatjuk a töltött részét, majd a szokott módon folytatjuk a panírozást.
  4. Bő, forró olajban sütjük.
  5. A felesleges olajat leitatjuk róla.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 139
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 16137
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 08.

Ajánló

Rizs és krumpliköret is illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Laktató ételt akartam készíteni a hűtőben talált alapanyagokból. Ez lett belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...