r
Nosalty Logó

Sajtos-zabpelyhes húsrolád

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sajtos-zabpelyhes húsrolád
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 501 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2004 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 194 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    42 g

Zsír

  • Összesen
    28.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    260 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1402.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    322 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    553 mg
  • Nátrium
    406 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    161.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    230 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    186 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    208 mg
  • Retinol - A vitamin:
    182 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    580 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    831 micro
Összesen 501 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    168.2 g

Zsír

  • Összesen
    114.4 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    1040 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5608.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    187 mg
  • Kálcium
    1287 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    265 mg
  • Foszfor
    2212 mg
  • Nátrium
    1624 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    644.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    919 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    241 micro
  • K vitamin:
    745 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    227 micro
  • Kolin:
    833 mg
  • Retinol - A vitamin:
    727 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2319 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3323 micro
Összesen 2004 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    16.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    542.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    214 mg
  • Nátrium
    157 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    72 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    321 micro
Összesen 194 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Zabpelyhet 1-2 percre vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk.
  2. Hozzáadjuk a darált húshoz a zabpelyhet, 2 db tojást, felaprított vöröshagymát, petrezselymet, zúzott fokhagymát, zsemlemorzsát, reszelt sajtot. Meghintjük fűszerpaprikával, ízlés szerint sóval.
  3. Jól összedolgozzuk, rúdba megformázzuk.
  4. 2-3 ek olajjal kikent tepsibe fektetjük, lekenjük 1 db felvert tojással, és készre sütjük. Sütés közben meglocsoljuk a tepsiben lévő zsiradékkal.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 88
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 2898
  • Feltöltés dátuma: 2020. április 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos-zabpelyhes húsrolád
Salamon Csilla 1202 recept

Összevágott medvehagymát is lehet beledolgozni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...