r
Nosalty Logó

Sajtos tészta gazdagon Glasertől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Sajtos tészta gazdagon Glasertől
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 759 kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3034 kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 255 kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    37.6 g

Zsír

  • Összesen
    40.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1523 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    438 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    494 mg
  • Nátrium
    455 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    165 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    246 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    905 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 759 kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    150.5 g

Zsír

  • Összesen
    160.4 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    525 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6091.9 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    245 mg
  • Kálcium
    1751 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    270 mg
  • Foszfor
    1978 mg
  • Nátrium
    1818 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    211.6 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    538.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    999 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    98 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    658 micro
  • Kolin:
    271 mg
  • Retinol - A vitamin:
    983 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    212 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 3034 kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    513.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    305 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 255 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tűzálló tálat kevés vajjal kikenünk.
  2. A tésztát megfőzzük, leszűrjük. Elkeverjük a maradék vajjal és a sajt 2/3-ával, majd az előkészített tálba öntjük.
  3. A hagymát meghántjuk, apróra vágjuk, majd a forró olajban üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a darált húst, kb. 5 percig pirítjuk. Felöntjük a borral és a ketchuppal. Sóval, borssal és a paprikával ízesítjük.Felfőzzük, kb. 10 percig főzzük, majd hozzákeverjük a krémsajtot.
  4. A darált húsos masszát a tésztára simítjuk, megszórjuk a maradék sajttal.
  5. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1523
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 54
  • Össznézettség: 208835
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A darált húsos mártásnál a krémsajt felét helyettesíthetjük gorgonzolával is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...