r
Nosalty Logó

Sajtos-tejfölös tepsis karaj

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Nosalty
Sajtos-tejfölös tepsis karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 554 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3323 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 227 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.4 g

Zsír

  • Összesen
    34.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1100.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    409 mg
  • Nátrium
    381 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    147.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 554 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    206.1 g

Zsír

  • Összesen
    204.7 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    98 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    786 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6602.5 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    270 mg
  • Kálcium
    1288 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    278 mg
  • Foszfor
    2453 mg
  • Nátrium
    2286 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    137 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    883.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    848 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    182 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    740 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1141 micro
  • β-crypt
    249 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    796 micro
Összesen 3323 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    452.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    157 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 227 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket egy kicsit kiklopfoljuk.
  2. A lisztet egy mélyebb tálba tesszük, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és elkeverjük. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és beleforgatjuk a paprikás lisztbe.
  3. A baconszeleteket egy tepsibe tesszük, beborítjuk a hússal.
  4. A vöröshagymát lereszeljük, hozzáadjuk a tejfölhöz az olívaolajjal együtt, sózzuk, borsozzuk. A hússzeleteket leöntjük a fehérborral, majd vastagon bekenjük a hagymás tejföllel.
  5. Beborítjuk a reszelt sajttal, és 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk. ha nagyon pirulna, akkor fóliával letakarjuk. Így is kezdhetjük, akkor viszont 30 perc után vegyük le róla a fóliát.
  6. 40 perc után nézzük meg, hogy mennyire puha a hús, ha kell, süssük még 10 percig.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1830
  • Tegnapi nézettség: 94
  • 7 napos nézettség: 926
  • Össznézettség: 485837
  • Feltöltés dátuma: 2017. május 18.

Ajánló

Párolt rizs vagy zöldsaláta.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pofonegyszerű ebéd, vagy akár vacsora is... Kezdők is bátran nekiállhatnak, és biztosan mindenkinek a kedvence lesz!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...