Sajtos sült virsli
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Maria.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 19% Zsír
A sült virslihez
A forma kikenéséhez
-
35 kcal
Összesen
499
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.4 g
Zsír
-
Összesen 42.8 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 111 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2011.7 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 38 mg
-
Kálcium 471 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 37 mg
-
Foszfor 338 mg
-
Nátrium 1119 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 153.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 188 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 115 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 47 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 160 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 337 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 628 micro
Összesen
499
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 93.7 g
Zsír
-
Összesen 171.2 g
-
Telített zsírsav 64 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 74 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 21 g
-
Koleszterin 443 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8046.7 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 153 mg
-
Kálcium 1885 mg
-
Vas 19 mg
-
Magnézium 148 mg
-
Foszfor 1350 mg
-
Nátrium 4477 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.1 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 612.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 751 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 52 mg
-
D vitamin: 41 micro
-
K vitamin: 460 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 19 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 188 micro
-
Kolin: 85 mg
-
Retinol - A vitamin: 638 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1349 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2510 micro
Összesen
1995
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.8 g
Zsír
-
Összesen 16 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 41 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 752.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 176 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 126 mg
-
Nátrium 419 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 57.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 70 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 43 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 60 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 126 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 235 micro
Összesen
187
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A sült virslihez
- A virslikről lehúzzuk a bőrt, bevagdossuk rézsútosan mindkét oldaláról a virsliket. A kikent jénaiba lerakjuk egymás mellé.
- Rászórjuk a nagyobb darabokra metélt újhagymát, darabolt gombát, kisebb darabokra tépett szalonnát.
- Előmelegített sütőbe tesszük, addig sütjük, amíg megpirul (kb. 20 perc), kivesszük, és rászórjuk a reszelt sajtot. Visszanyomjuk a sütőbe, addig sütjük, amíg a sajt megpirul (kb. 10 perc).
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 171
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 18351
- Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 20.
Ajánló
Az eredeti recept paprikás virslivel írja, de most éppen nem volt otthon ilyen, úgyhogy sima virsliből sütöttem.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Maria.
190 recept
Ezt a receptet 4-5 évvel ezelőtt a " Báječná žena" című újságban olvastam. Azóta többször is elkészítettem.