r
Nosalty Logó

Sajtos sült virsli

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Maria.
Sajtos sült virsli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A sült virslihez

A forma kikenéséhez

Összesen 499 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A sült virslihez

A forma kikenéséhez

Összesen 1995 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A sült virslihez

A forma kikenéséhez

Összesen 187 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.4 g

Zsír

  • Összesen
    42.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2011.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    471 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    338 mg
  • Nátrium
    1119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    153.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    188 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    115 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    337 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    628 micro
Összesen 499 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.7 g

Zsír

  • Összesen
    171.2 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    443 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8046.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    153 mg
  • Kálcium
    1885 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    1350 mg
  • Nátrium
    4477 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    612.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    751 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    460 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    638 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1349 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2510 micro
Összesen 1995 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    752.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    176 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    126 mg
  • Nátrium
    419 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    126 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    235 micro
Összesen 187 kcal

Hozzávalók

A sült virslihez

A forma kikenéséhez

Elkészítés

A sült virslihez

  1. A virslikről lehúzzuk a bőrt, bevagdossuk rézsútosan mindkét oldaláról a virsliket. A kikent jénaiba lerakjuk egymás mellé.
  2. Rászórjuk a nagyobb darabokra metélt újhagymát, darabolt gombát, kisebb darabokra tépett szalonnát.
  3. Előmelegített sütőbe tesszük, addig sütjük, amíg megpirul (kb. 20 perc), kivesszük, és rászórjuk a reszelt sajtot. Visszanyomjuk a sütőbe, addig sütjük, amíg a sajt megpirul (kb. 10 perc).
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 171
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 18351
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 20.

Ajánló

Az eredeti recept paprikás virslivel írja, de most éppen nem volt otthon ilyen, úgyhogy sima virsliből sütöttem.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet 4-5 évvel ezelőtt a " Báječná žena" című újságban olvastam. Azóta többször is elkészítettem.

Hozzávalók

A sült virslihez

A forma kikenéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...