Sajtos rakott krumpli majonézes öntettel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Kiss Móni
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
866
kcal
- 8% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
5188
kcal
- 8% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 41.3 g
Zsír
-
Összesen 60 g
-
Telített zsírsav 27 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 539 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2630.2 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 49 mg
-
Kálcium 552 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 83 mg
-
Foszfor 663 mg
-
Nátrium 1275 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 357.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 396 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 38 mg
-
D vitamin: 114 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 96 micro
-
Kolin: 405 mg
-
Retinol - A vitamin: 392 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 43 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 446 micro
Összesen
866
kcal
- 8% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 247.9 g
Zsír
-
Összesen 360.2 g
-
Telített zsírsav 162 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 79 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 3232 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 15781.2 g
-
Cink 24 mg
-
Szelén 294 mg
-
Kálcium 3310 mg
-
Vas 20 mg
-
Magnézium 501 mg
-
Foszfor 3981 mg
-
Nátrium 7648 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 246.1 g
-
Cukor 48 mg
-
Élelmi rost 24 mg
VÍZ
-
Összesen 2145.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2374 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 14 micro
-
E vitamin: 13 mg
-
C vitamin: 227 mg
-
D vitamin: 687 micro
-
K vitamin: 39 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 6 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 578 micro
-
Kolin: 2429 mg
-
Retinol - A vitamin: 2349 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 256 micro
-
β-crypt 81 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2678 micro
Összesen
5188
kcal
- 8% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.1 g
Zsír
-
Összesen 10.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 92 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 451.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 95 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 114 mg
-
Nátrium 219 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 68 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 69 mg
-
Retinol - A vitamin: 67 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 77 micro
Összesen
148
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A krumplit és 10 tojást megfőzzünk, majd megpucoljuk őket, és felszeleteljük. A kolbászt felszeleteljük.
- A tejfölt, a kefírt, a mustárt, a majonézt és két tojást alapossan kikeverjük, majd ízlés szerint ízesítjük a sóval, borssal és metélőhagymával.
- Fogunk egy tepsit, és vékonyan kiolajozzuk. Alulra tesszük a krumpli felét, majd rá a tojás felét, és rá a kolbász felét, erre rárakosgatjuk a sajt felét, majd leöntjük az öntetünk felével, majd erre megismételjük az egészet.
- Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Jó étvágyat!
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 32x22
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 49
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 6400
- Feltöltés dátuma: 2012. június 27.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Kiss Móni
258 recept
Párom rakott krumplit kért, én meg mivel szeretek varriálni, ezért gondoltam, ismét nem az "eredetit" kapja!:))