r
Nosalty Logó

Sajtburgeres rakott tészta

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Sajtburgeres rakott tészta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 705 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3533 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 180 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1770.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    267 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    584 mg
  • Nátrium
    691 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    237.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    271 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    415 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    12145 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 705 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    217.1 g

Zsír

  • Összesen
    103.6 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    454 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8854.7 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    531 mg
  • Kálcium
    1336 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    536 mg
  • Foszfor
    2920 mg
  • Nátrium
    3455 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    426.6 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    1187.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    679 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    23 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    73 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1354 micro
  • Kolin:
    607 mg
  • Retinol - A vitamin:
    495 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    2074 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    60726 micro
  • Lut-zea
    462 micro
Összesen 3533 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    448.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    175 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3075 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 180 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Kenjünk egy kevés olajat a tepsi aljába.
  2. Egy lábos forró vízben főzzük meg a tésztát, majd öblítsük le, és alaposan csöpögtessük le.
  3. Egy nagyobb serpenyőben, olajon pirítsuk meg a hagymát, adjuk hozzá a fokhagymát. Keverjük hozzá a darált húst, és főzzük, amíg bebarnul. Ezután fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával és őrölt köménnyel. Keverjük hozzá a paradicsomszószt, adjuk hozzá a kockára vágott paradicsomot és a mustárt. Hagyjuk rotyogni kb. 10 percig, amíg be nem sűrűsödik.
  4. Tegyük a tésztát az olajozott tepsibe, öntsük rá a húsos keveréket, majd lazán keverjük össze. Tegyük sütőbe 15 percre.
  5. Vegyük ki a sütőből, reszeljünk rá sajtot, és süssük még 10 percig.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 381
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 23
  • Össznézettség: 21000
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretem a tészta ételeket és az amerikai konyhát, így a hamburger és az összes "casserole" (rakott, tepsis finomságok) a kedvenceim közé tartoznak. Ez a sajtburgeres casserole az egyik kedvencem. A mustár, a paradicsom, a cheddar és a finom darálthús íz kombója, egy egészen különleges alakot öltött sajtburgert eredményez! :-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...