r
Nosalty Logó

Sacher-torta Jenő Cheftől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jenő Chef
Sacher-torta Jenő Cheftől
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tésztához

Csokoládémáz

Összesen 436 kcal
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tésztához

Csokoládémáz

Összesen 5230 kcal
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tésztához

Csokoládémáz

Összesen 337 kcal
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    17.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.2 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 436 kcal
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.8 g

Zsír

  • Összesen
    209 g
  • Telített zsírsav
    120 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1429 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2876.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    480 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    400 mg
  • Foszfor
    1164 mg
  • Nátrium
    644 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    782.7 g
  • Cukor
    572 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    483.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1348 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    241 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    243 micro
  • Kolin:
    921 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1316 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    363 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1180 micro
Összesen 5230 kcal
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.5 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 337 kcal

Hozzávalók

Tésztához

Csokoládémáz

Elkészítés

Tésztához

  1. A vajat a porcukorral habosra keverjük.
  2. A tojássárgáját egyesével lassan hozzákeverjük, majd az étcsokit is.
  3. A tojásfehérjét a kristálycukorral habosra verjük, majd a csokis masszához adjuk.
  4. A lisztet hozzákeverjük egyenletesen.
  5. Sütőpapírral kibélelt formába öntjük, majd be a sütőbe.
  6. Ha kihűlt, akkor kettévágjuk. Az alsó felét megkenjük vastagon lekvárral, majd rá a másik felét, és azt is megkenjük lekvárral.

Csokoládémáz

  1. Gőz fölött a tejszínt, mézet, étcsokit egyneműsítjük krémesre.
  2. A tetejét bevonjuk étcsoki mázzal, és kész!
  3. Tegyük be a hűtőbe 1-2 órára, hogy meghúzzon a csoki rajta.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 317
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 73824
  • Feltöltés dátuma: 2015. május 24.

Ajánló

Tejszínhabbal vagy vaníliafagyival a legjobb tálalni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sacher-torta Jenő Cheftől
Jenő Chef 8 recept

Mivel kint dolgozom Ausztriába, így kötelességem volt megtanulni "A Sacher-tortát". Annyi biztos, hogy ha elkészíted, mindig ezt akarod enni, ezt garantálom!

Hozzávalók

Tésztához

Csokoládémáz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...