r
Nosalty Logó

S' mores cupcake

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
DuCsi
S' mores cupcake
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Kekszes alap

Tészta

Hab

Összesen 349 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Kekszes alap

Tészta

Hab

Összesen 4172 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Kekszes alap

Tészta

Hab

Összesen 306 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    182 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 349 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    64.1 g

Zsír

  • Összesen
    132.2 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    296 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2184.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    117 mg
  • Kálcium
    309 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    311 mg
  • Foszfor
    679 mg
  • Nátrium
    743 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    696.6 g
  • Cukor
    473 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    333 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    421 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    413 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    314 micro
Összesen 4172 kcal
  • 5% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    160.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.1 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 306 kcal

Hozzávalók

Kekszes alap

Tészta

Hab

Elkészítés

Kekszes alap

  1. A kekszet, a cukrot és a vajat jól összedolgozzuk. Egy muffin sütőt kibélelünk papírokkal, és a 12 részbe 1-1 evőkanálnyi kekszes keveréket teszünk, majd lenyomkodjuk az aljába.
  2. Rászórjuk a durvára vágott étcsokoládé darabokat. Próbáljuk meg egyenletesen elosztani, hogy mindenhová jusson.
  3. 5 percre 175 fokra elmelegített sütőbe tesszük. A csoki olvadjon meg, de figyeljük, nehogy megégjen. Amikor kivesszük, hagyjuk kihűlni. A sütő maradhat 175 fokon, a későbbiekben még kell.

Tészta

  1. A tésztához az összes száraz hozzávalót összekeverjük egy tálban.
  2. Egy másik tálban a víz kivételével az összes folyadékot összekeverjük. Kanalanként belekeverjük a száraz hozzávalókat. Legvégül a vizet is. Sima palacsinta tésztánál sűrűbb keveréket kapunk, majd ráöntjük az elősütött kis alapra.
  3. 20 perc alatt készre sütjük, majd hagyjuk kihűlni.

Hab

  1. A habhoz a tojásfehérjét a cukorral vízgőz fölött keményre verjük.
  2. Csillagcsőrrel ellátott habzsák segítségével a kihűlt sütemények tetejére nyomjuk csavar fagyihoz hasonlóan.
  3. Konyhai fáklya segítségével kicsit megperzseljük a tojáshabot.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2482
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A receptet egy süteményes blogban találtam, nem szeretném kisajátítani, csak tovább terjeszteni :) Többször megcsináltam már, és igazán sikeres süti. Muffin felturbózott verziója. Szeretek cukrászosan pepecselni a sütikkel, ezen kiélem magam, a legjobb, mikor megperzselhetem a habot! :)

Hozzávalók

Kekszes alap

Tészta

Hab

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...