r
Nosalty Logó

Rozmaringos tarja zöldségágyon

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Rozmaringos tarja zöldségágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 933 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3727 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    44.4 g

Zsír

  • Összesen
    68.5 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    956 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    505 mg
  • Nátrium
    208 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    428.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1364 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    146 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    5286 micro
  • β-karotin
    13542 micro
  • β-crypt
    271 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1877 micro
Összesen 933 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    177.5 g

Zsír

  • Összesen
    273.9 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    99 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    504 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3824.1 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    406 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    357 mg
  • Foszfor
    2018 mg
  • Nátrium
    831 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    148 g
  • Cukor
    66 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    1712.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5454 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    382 mg
  • D vitamin:
    186 micro
  • K vitamin:
    140 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    458 micro
  • Kolin:
    585 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    21145 micro
  • β-karotin
    54169 micro
  • β-crypt
    1085 micro
  • Likopin
    6 micro
  • Lut-zea
    7507 micro
Összesen 3727 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    148.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    212 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    823 micro
  • β-karotin
    2108 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    292 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket ízlés szerint -én apró kockákra szoktam -feldaraboljuk, és a tepsi aljába halmozzuk.
  2. A fokhagymákat egészben közé szórjuk, majd sózzuk, borsozzuk.
  3. A hússzeleteket klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és a zöldségágyra fektetjük.
  4. A friss rozmaringágakat egészben a húsok közé rejtjük. Ügyeljünk arra, hogy minden szelethez jusson.
  5. A szalonnát és a sajtot egyforma kis kockákra daraboljuk, és a húsok tetejére szórjuk, majd a mangalicazsírt hozzáadjuk.
  6. A tepsit alufóliával lefedjük, és minimum 1 órát sütjük 180 fokos sütőben.
  7. Ha a hús kellően puha, akkor a fóliát eltávolítjuk,és addig sütjük tovább, amíg a sajt és a szalonna megpirul a tetején.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 128
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 59
  • Össznézettség: 31743
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Összedobáltam mindent, amit a hűtőben találtam, és ez lett belőle. :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...