r
Nosalty Logó

Rövid szaftos marharostélyos sült hagymakarikával

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Smaragd konyha
Rövid szaftos marharostélyos sült hagymakarikával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír

pácos hús

hagyma

Összesen 1486 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír

pácos hús

hagyma

Összesen 7421 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír

pácos hús

hagyma

Összesen 233 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.5 g

Zsír

  • Összesen
    136.3 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    834.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    451 mg
  • Nátrium
    214 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    223.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    187 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 1486 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    227.7 g

Zsír

  • Összesen
    681.4 g
  • Telített zsírsav
    187 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    395 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    910 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4173.6 g
  • Cink
    50 mg
  • Szelén
    246 mg
  • Kálcium
    244 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    279 mg
  • Foszfor
    2255 mg
  • Nátrium
    1071 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.4 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1116.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    37 micro
  • E vitamin:
    49 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    207 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    163 micro
  • Kolin:
    937 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 7421 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    130.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    35 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 233 kcal

Hozzávalók

pácos hús

hagyma

Elkészítés

pácos hús

  1. Elkészítjük a pácot: a mustárt, sót, borsot, pirospaprikát összekeverjük.
  2. A hús szeleteket folyó víz alatt megmossuk, kiklopfoljuk, és megkenjük a páccal.
  3. Olívaolajat felforrósítjuk, és a lisztbe mártott pácos hússzeletek mindkét oldalát átsütjük.
  4. Majd kiszedjük a húst egy jénai tálba, felöntjük a marha alaplével, és alufólia alatt sütjük 180 fokon 45 percet (sütőtől függ), míg a lé szafttá válik.
  5. A megmosott hagymát felkarikázzuk, papírtörlőre rakjuk, felitatjuk róla a vizet, és lisztbe mártva, olajban kisütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 96
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 29488
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rövid szaftos marharostélyos sült hagymakarikával
Smaragd konyha 149 recept

Vasárnapi ebéd volt. Nagyon ízlett a családnak. Köretnek rizst vagy sült krumplit ajánlok.

Hozzávalók

pácos hús

hagyma

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...