r
Nosalty Logó

Római tálban sült zöldséges csirke

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Kattika
Római tálban sült zöldséges csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
római tál
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 721 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2882 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 109 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    938.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    525 mg
  • Nátrium
    206 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    362 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    190 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1180 micro
Összesen 721 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    220.2 g

Zsír

  • Összesen
    174.6 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    72 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    816 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3752.5 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    170 mg
  • Kálcium
    229 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    394 mg
  • Foszfor
    2100 mg
  • Nátrium
    824 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1447.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    474 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    116 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    85 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    243 micro
  • Kolin:
    761 mg
  • Retinol - A vitamin:
    446 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    280 micro
  • β-crypt
    115 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4719 micro
Összesen 2882 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    143.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 109 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkét bedörzsöljuk zúzott fokhagymás, mustármagos, sós, borsos olajjal.
  2. A zöldségeket felkockázzuk, sózzuk, megszórjuk majorannával, bazsalikommal és csorgatunk rájuk kevés olajat.
  3. A zöldségeket összekeverjük, és belerakjuk a római tál aljába, erre rá pedig a csirkét.
  4. Lefedjuk és kb. 70 percet hagyjuk párolódni, majd mikor megpuhult, levesszük a római tál tetejét és hagyjuk, hogy a csirke mindkét oldala megpiruljon, kb 5-5 perc elég mindkét oldalnak.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 183
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 27
  • Össznézettség: 28488
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kattika 126 recept

Születésnapomra kaptam a lakótársamtól egy római tálat, nagyon örültem is neki, és kaptam egy csirkét, így eljött az ideje, hogy kipróbáljam. Bevált. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...