r
Nosalty Logó

Ribizlis sajttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szimran
Ribizlis sajttorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tészta

A töltelék

Összesen 1027 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tészta

A töltelék

Összesen 6164 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tészta

A töltelék

Összesen 284 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    18.9 g

Zsír

  • Összesen
    64.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    214 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    383.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    157 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.6 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    69 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    244 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    240 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    223 micro
Összesen 1027 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    113.6 g

Zsír

  • Összesen
    386.5 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2300.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    179 mg
  • Kálcium
    323 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    124 mg
  • Foszfor
    942 mg
  • Nátrium
    714 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    537.4 g
  • Cukor
    237 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    414.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1465 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    81 mg
  • D vitamin:
    202 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    221 micro
  • Kolin:
    815 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1439 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    314 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1340 micro
Összesen 6164 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    105.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    43 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 284 kcal

Hozzávalók

A tészta

A töltelék

Elkészítés

A tészta

  1. Morzsoljuk össze a tésztához a hozzávalókat, gyúrjuk össze, és tegyük a hűtőbe 15 percre.
  2. Nyújtsuk ki egy lisztezett gyúródeszkán, és emeljük egy kerek piteformába. A lelógó széleket egy késsel vágjuk le.
  3. Keverjük a krémsajtba egy fakanállal a cukrot, vaníliás cukrot, étkezési keményítőt, és egyesével a tojásokat. A ribizli 3/4-ét keverjük a sajthoz, a maradékkal pedig szórjuk meg a tetejét.
  4. Légkeveréses fokozaton, 160 fokon 70 percet sütjük. Ekkor a közepe még egy picit folyós, de ha kihűl, teljesen megszilárdul.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 174
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6994
  • Feltöltés dátuma: 2019. március 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ribizlis sajttorta
Szimran 144 recept

Frissítő és nem túl édes sütemény, sok ribizlivel a legjobb.  

Hozzávalók

A tészta

A töltelék

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...