r
Nosalty Logó

Répás-rukkolás csirkerolád

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
giuliettalupa
Répás-rukkolás csirkerolád
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

csirkerolád

sárgarépapüré

422
Kalória
35.8g
Fehérje
23.8g
Szénhidrátok
14.5g
Zsír
317.4g
Víz
136.4g
Koleszterin
3.9g
Rost
15.9g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír

csirkerolád

sárgarépapüré

Összesen 422 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír

csirkerolád

sárgarépapüré

Összesen 1687 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír

csirkerolád

sárgarépapüré

Összesen 100 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    35.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    773.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    393 mg
  • Nátrium
    166 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    317.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1169 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    144 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    4332 micro
  • β-karotin
    10699 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1208 micro
Összesen 422 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    143 g

Zsír

  • Összesen
    58.2 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    546 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3095.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    139 mg
  • Kálcium
    397 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    308 mg
  • Foszfor
    1574 mg
  • Nátrium
    663 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    95.2 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

Víz

  • Összesen
    1269.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4677 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    179 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    63 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    255 micro
  • Kolin:
    576 mg
  • Retinol - A vitamin:
    390 micro
  • α-karotin
    17329 micro
  • β-karotin
    42796 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5 micro
  • Lut-zea
    4834 micro
Összesen 1687 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    75.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    280 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    1036 micro
  • β-karotin
    2560 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    289 micro
Összesen 100 kcal

Elkészítés

csirkerolád

  1. A csirkemellfilét óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk, fűszerezzük, egyik oldalát megkenjük dijoni mustárral.
  2. A sárgarépát lereszeljük, összekeverjük a mézzel, citromlével, majd a csirkemellfiléken elterítjük. Ezt követően a rukkolát a sárgarépa tetejére szórjuk.
  3. A csirkemelleket óvatosan feltekerjük, hústűvel vagy cérnával rögzítjük. Forró vajon pár perc alatt átpirítjuk a zöldséges tekercseket.
  4. Egy hőálló tálba tesszük a tekercseket, aláöntjük a forró vajat és a fehérbort, majd fóliával letakarjuk, és 40-50 percre a sütőbe toljuk.
  5. Miután megsült, megvárjuk, hogy kihűljön, és így szeleteljük fel.

sárgarépapüré

  1. Amíg sül a csirkemell, elkészítjük a répapürét. A megtisztított, feldarabolt sárgarépát feltesszük főni sós vízben.
  2. Mikor megpuhult a répa, leszűrjük, de kevés főzővizet hagyjunk alatta, majd turmixoljuk össze.
  3. Majd ízesítjük a mézzel, fehérborral és kevés mustárral. Szükség szerint sózzuk, borsozzuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Mutatós, könnyű fogás, ideális vendégváró.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!