Rántott hekk
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Évi néni
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
- 12% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 30% Zsír
A halhoz
-
167g heck150 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
7g citromlé1 kcal
-
85g napraforgó olaj751 kcal
A panírozáshoz
Összesen
1102
kcal
- 12% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 30% Zsír
A halhoz
-
500g heck450 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
20g citromlé4 kcal
-
255g napraforgó olaj2254 kcal
A panírozáshoz
Összesen
3306
kcal
- 12% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 37.5 g
Zsír
-
Összesen 96.6 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 42 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 36 g
-
Koleszterin 176 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 966.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 70 mg
-
Kálcium 128 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 62 mg
-
Foszfor 477 mg
-
Nátrium 224 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 165.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 84 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 36 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 108 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 58 micro
-
Kolin: 166 mg
-
Retinol - A vitamin: 84 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 94 micro
Összesen
1102
kcal
- 12% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 112.6 g
Zsír
-
Összesen 289.8 g
-
Telített zsírsav 40 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 125 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 109 g
-
Koleszterin 527 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2899.1 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 209 mg
-
Kálcium 384 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 187 mg
-
Foszfor 1431 mg
-
Nátrium 673 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 68.1 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 495.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 253 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 12 micro
-
E vitamin: 107 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 325 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 174 micro
-
Kolin: 497 mg
-
Retinol - A vitamin: 252 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 281 micro
Összesen
3306
kcal
- 12% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.5 g
Zsír
-
Összesen 29.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 54 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 297 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 39 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 147 mg
-
Nátrium 69 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 50.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 33 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 29 micro
Összesen
338
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A halhoz
- A halat sózzuk, borsozzuk, rácsavarjuk a citrom levét, így állni hagyjuk 20-30 percet a hűtőben.
- A kenyeret és a diót késes aprítóban megdaráljuk nem finomra.
- A tojást felverjük a tejföllel és egy csipet sóval. A halat lisztbe, tejfölös tojásba, diós morzsába mártjuk, majd forró olajban kisütjük.
- Konyhai törlőre szedve leitatjuk az olajat. Salátával vagy más tetszőleges körettel fogyasztjuk.
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 124
- Tegnapi nézettség: 32
- 7 napos nézettség: 165
- Össznézettség: 81405
- Feltöltés dátuma: 2013. január 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Évi néni
1830 recept
Régen ettünk halat, így most ez került sorra. Fiam jól belakott belőle, tehát csak jó lehet.