r
Nosalty Logó

Rakott zöldbab 2.

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rakott zöldbab 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 638 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2551 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 151 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.8 g

Zsír

  • Összesen
    38.8 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    206 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1241.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    319 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    522 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    291.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    251 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    113 micro
  • Kolin:
    161 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    446 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    769 micro
Összesen 638 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    155.2 g

Zsír

  • Összesen
    155.2 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    825 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4966.9 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    159 mg
  • Kálcium
    1275 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    306 mg
  • Foszfor
    2088 mg
  • Nátrium
    1107 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    134.6 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1164.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1005 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    151 micro
  • K vitamin:
    197 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    454 micro
  • Kolin:
    645 mg
  • Retinol - A vitamin:
    839 micro
  • α-karotin
    304 micro
  • β-karotin
    1785 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3077 micro
Összesen 2551 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    293 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    182 micro
Összesen 151 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hagymát dinsztelünk, és rádobjuk a húst. Megfűszerezzük /só, bors, vegeta, pirospaprika/, és kevés vízzel rotyoghat.
  2. Másik lábasban puhára főzzük a zöldbabot.
  3. A rizst kifőzzük, és összekeverjük a kész hússal.
  4. Jénait kivajazunk, és zsemlemorzsával megszórunk.
  5. Egy réteg zöldbab, egy réteg rizses hús. Majd újra, amíg el nem fogy.
  6. Tetejére reszelt sajtot rakunk.
  7. A tejfölt összekeverjük tojással, és azzal takarjuk be.
  8. Előmelegített sütőben kb. 30 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 491
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 34069
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ritkán csináljuk, mert macerás még egy kicsit nekem, de nagyon fincsi.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...