r
Nosalty Logó

Rakott karaj Katharosz konyhájából

0,0

0 ÉRTÉKELÉS6 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Katharosz
Rakott karaj Katharosz konyhájából
adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A hús elősütéséhez

A rétegzéshez

1259
Kalória
71.9g
Fehérje
42.3g
Szénhidrátok
88.7g
Zsír
467.4g
Víz
305.4g
Koleszterin
4.7g
Rost
7.7g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A hús elősütéséhez

A rétegzéshez

Összesen 1259 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A hús elősütéséhez

A rétegzéshez

Összesen 5035 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A hús elősütéséhez

A rétegzéshez

Összesen 169 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71.9 g

Zsír

  • Összesen
    88.7 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    305 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2655.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    491 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    943 mg
  • Nátrium
    1000 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    467.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    309 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    305 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 1259 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    287.8 g

Zsír

  • Összesen
    354.7 g
  • Telített zsírsav
    143 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    154 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    1222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10620.4 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    325 mg
  • Kálcium
    1962 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    518 mg
  • Foszfor
    3774 mg
  • Nátrium
    3998 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    169 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    1869.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1238 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    164 mg
  • D vitamin:
    258 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    207 micro
  • Kolin:
    822 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1220 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    185 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 5035 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    357.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    62.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 169 kcal

Elkészítés

A hús elősütéséhez

  1. A burgonyát héjában megfőzzük, ha kihűlt, megpucoljuk, és felkarikázzuk. A karajt kissé kiverjük, sózzuk, borsózzuk, és kevés olajon elősütjük.
  2. Az olajban kicsit megsütjük a kisebb csíkokra metélt szalonna 3/4 részét. Kiszedjük. Végül a felszeletelt hagymát is megpirítjuk.
  3. Egy közepes méretű tepsit zsiradékkal kikenünk, belerakjuk a burgonyakarikákat, sózzuk,borsózzuk, kevés ételízesítőt teszünk rá, és pirospaprikával megszórjuk.
  4. Rátesszük a hagymát, szalonnát, és a kikevert tejföllel befedjük.
  5. Ráhelyezzük a hússzeleteket, és bőven megkenjük mustárral, reszelt sajttal megszórjuk, és a maradék szalonna szeletkéket rátesszük.
  6. Sütés előmelegített sütőben 180 fokon kb. 45 percig.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Könnyen elkészíthető finomság.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Banános őzgerinc sütés nélkül

Az interneten böngészve találtam egy Gabriella nevű hölgy blogján ezt a receptet. Nagyon könnyű krémje van, nagyon nagyon finom, és sütni sem kell. A banán helyett tehetünk bele ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!