r
Nosalty Logó

Quiche Lorraine À table konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Food Truck Show Hungary
Quiche Lorraine À table konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 635 kcal
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 3809 kcal
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 263 kcal
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    22.4 g

Zsír

  • Összesen
    51.3 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    247 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1238.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    324 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    318 mg
  • Nátrium
    544 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    254 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    205 micro
Összesen 635 kcal
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    134.4 g

Zsír

  • Összesen
    307.8 g
  • Telített zsírsav
    148 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1482 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7430.8 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    171 mg
  • Kálcium
    1943 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    1908 mg
  • Nátrium
    3262 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.6 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    516.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1544 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    296 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    139 micro
  • Kolin:
    893 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1524 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    242 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1229 micro
Összesen 3809 kcal
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    512.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 263 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra, és kivajazunk egy 22 cm átmérőjű tortaformát.
  2. A friss leveles vajas tésztát lisztezett nyújtódeszkán 2 mm vékonyra nyújtjuk, óvatosan feltekerjük a sodrófára, majd a kivajazott formába helyezzük. A formához igazítjuk a tésztát, a szélét visszahajtjuk. A tésztára sütőpapírt helyezünk, szárazbabot öntünk rá nehezékként, majd a tésztát 35-40 perc alatt elősütjük.
  3. Közben tálban összekeverjük a tejet, a tejszínt és a tojást. Sóval, borssal ízesítjük.
  4. Az elősütött formából kivesszük a sütőpapírt és a babot. A tésztára helyezzük a bacont, erre jön a sajt, majd végül a tojásos keverék.
  5. 180 °C-on 45-55 perc alatt készre sütjük. A kisült quiche-t szeletekre vágva, melegen, salátával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 22
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Receptkönyvben: 78
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 5337
  • Feltöltés dátuma: 2018. június 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Quiche Lorraine À table konyhájából
Food Truck Show Hungary 10 recept

Igazi francia különlegesség À table food truck kínálatából.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...