r
Nosalty Logó

Pontyfilé sütőtökös tócsnival

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
márti1218
Pontyfilé sütőtökös tócsnival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír

ponty

tócsni

Összesen 938 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír

ponty

tócsni

Összesen 3754 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír

ponty

tócsni

Összesen 160 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    44.9 g

Zsír

  • Összesen
    54.9 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    284 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1850.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    452 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    860 mg
  • Nátrium
    372 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    261.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    850 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    1216 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    175 mg
  • Retinol - A vitamin:
    374 micro
  • α-karotin
    707 micro
  • β-karotin
    3866 micro
  • β-crypt
    2980 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    327 micro
Összesen 938 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    179.5 g

Zsír

  • Összesen
    219.5 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    1138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7401.5 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    204 mg
  • Kálcium
    1808 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    427 mg
  • Foszfor
    3439 mg
  • Nátrium
    1486 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    265.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1044.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3398 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    123 mg
  • D vitamin:
    4864 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    345 micro
  • Kolin:
    700 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1495 micro
  • α-karotin
    2826 micro
  • β-karotin
    15464 micro
  • β-crypt
    11919 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1308 micro
Összesen 3754 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    318.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    122 micro
  • β-karotin
    665 micro
  • β-crypt
    513 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 160 kcal

Hozzávalók

ponty

tócsni

Elkészítés

ponty

  1. A halszeleteket besózzuk, a lisztet elkeverjük a fűszerpaprikával, és a halfiléket beleforgatjuk.
  2. Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a tököt, a krumplit, besózzuk, és egy pár percet állni hagyjuk, közben lereszeljük a sajtot is.
  3. Elkeverjük a tököt, krumplit két tojással, két evőkanál liszttel, a sajttal, borssal. Kivajazunk egy tepsit (30x30 cm), és elterítjük benne a sajtos keveréket, elsimítjuk, rádobjuk a vajat egyenletesen elosztva, és a sütőbe toljuk. Nagyjából fél óra sütés elég 180 fokon, de közben figyeljük, hogy ne égjen meg.
  4. Amíg a tócsni sül, forrósítsuk fel az olajat, és süssük ki a halat. Szedjük törlőpapírra, és az adagokra vágott tócsnival tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 988
  • Feltöltés dátuma: 2018. január 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pontyfilé sütőtökös tócsnival
márti1218 72 recept

A szokásos pénteki halhoz most ezt a nagyon ízletes tócsnit készítettem.

Hozzávalók

ponty

tócsni

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...