r
Nosalty Logó

Pizza ahogy Kisvikica készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Pizza ahogy Kisvikica készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 1490 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 5951 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 260 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.4 g

Zsír

  • Összesen
    65.1 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5305.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    780 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    653 mg
  • Nátrium
    3701 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    156 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    242.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    357 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    139 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    352 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    905 micro
  • Lut-zea
    129 micro
Összesen 1490 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    261.8 g

Zsír

  • Összesen
    260.4 g
  • Telített zsírsav
    128 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    554 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    21222.3 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    322 mg
  • Kálcium
    3119 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    329 mg
  • Foszfor
    2611 mg
  • Nátrium
    14805 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    624.1 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    971.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1430 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    557 micro
  • Kolin:
    180 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1409 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    251 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    515 micro
Összesen 5951 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    930 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    649 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    159 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 260 kcal

Hozzávalók

Tészta

Feltét

Elkészítés

Tészta

  1. A tésztát alaposan összedolgozzuk, kelesztjük kb 30 percig, majd enyhén olajos kézzel adagokat szaggatunk belőle.
  2. A nyújtásnál variálhatunk, nemcsak formailag és a vastagságát illetően, hanem hogy sima liszttel vagy búzadarával behintett deszkán nyújtjuk ki.

Feltét

  1. A tepsibe helyezett tésztát lekenjük ketchuppal, nem kell vastagon, csak minden részét kenjük le.
  2. Erre helyezzük tetszés szerint az összevágott, előkészített hozzávalókat.
  3. Sajtot reszelünk a tetejére, és betoljuk a 220 fokos sütőbe.
  4. Mikor a sajt már szép piros, kivesszük, és élvezzük a fincsi pizzánkat.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 150 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2601
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon kedveljük a pizzát, de csak a saját magunk által készítettet szeretjük igazán, rengeteget variáljuk ananásszal, gombával, különböző zöldségekkel, remélem, lesz aki kipróbálja majd.

Hozzávalók

Tészta

Feltét

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...