r
Nosalty Logó

Piros zebra süti

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Fruzsi's cake
Piros zebra süti
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

tészta

töltelék

503
Kalória
16.5g
Fehérje
77.8g
Szénhidrátok
14.3g
Zsír
80.6g
Víz
91.9g
Koleszterin
4.3g
Rost
39.2g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír

tészta

töltelék

Összesen 503 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír

tészta

töltelék

Összesen 6028 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír

tészta

töltelék

Összesen 238 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.5 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    915.1 g
  • Cink
    109 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    86 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    330 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.8 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    80.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    50 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    161 micro
Összesen 503 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    197.8 g

Zsír

  • Összesen
    172.1 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    1103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10981.6 g
  • Cink
    1314 mg
  • Szelén
    272 mg
  • Kálcium
    2069 mg
  • Vas
    1027 mg
  • Magnézium
    583 mg
  • Foszfor
    3964 mg
  • Nátrium
    1651 mg
  • Réz
    54 mg
  • Mangán
    48 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    933.4 g
  • Cukor
    471 mg
  • Élelmi rost
    52 mg

Víz

  • Összesen
    967.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    505 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    32 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    241 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    366 micro
  • Kolin:
    960 mg
  • Retinol - A vitamin:
    498 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1931 micro
Összesen 6028 kcal
  • 8% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    434.6 g
  • Cink
    52 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    41 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    157 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.9 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    38.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    24 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 238 kcal

Elkészítés

tészta

  1. A lisztet, a kakaóport, a sót és a sütőport keverjük össze egy tálban.
  2. A tojásokat kikeverjük habosra a cukorral és a vanílás cukorral. Majd hozzáöntjük az olajat.
  3. A tojásos keverékhez felváltva adagoljuk a lisztes keveréket, a tejet és a joghurtot. Majd mikróban felolvasztjuk a csokit, és azt is belekeverjük. Ha nem elég folyós a tészta, adjunk hozzá még egy kis tejet.
  4. Margarinnal kikent és liszttel megszórt tepsibe öntjük a masszát. Ezután jön a töltelék.
  5. A porcukrot kikeverjük a tojással és a vaníliás cukorral habosra. Hozzáadjuk a túrót és a búzadarát is.
  6. A málnát botmixerrel külön kikeverjük. Ha nem szeretnénk bele magokat, akkor használunk szűrőt (én benne hagytam a magokat). De ha nincs botmixer, sima mixer is megfelel, vagy villával is lehet pépesíteni. A málnát hozzáadjuk a túróhoz, és összekeverjük.
  7. A túróból kanállal kis halmocskákat teszünk a tésztába, ha nem süppednek le, akkor a kanállal a tésztából "zsebet" alakítunk ki, amibe beletesszük a túrót. Végül a sütőbe 170 fokra betesszük sülni 45-50 percre. Jó étvágyat!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 25x40

Ez a sütemény a "Legyél te is pirossüti-nagykövet" versenyre készül. Nagyon finom és könnyű elkészíteni. Ügyeljünk arra, hogy készítés közben ne járjunk rá a hozzávalókra. Hamar elfogy, és kiváló vendégváró sütemény, a család nagy kedvence.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Túrórudi-szelet

Kedvenc magyar édességünk minden ízét magába kebelezte ez a krémes, édes süteményszelet. Szerencsére nem tartja meg őket magának, hanem a beléje harapókat kápráztatja a friss túró, ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!