r
Nosalty Logó

Pirított tészta indiai csípős csirkefalatokkal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
eGo
Pirított tészta indiai csípős csirkefalatokkal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 737 kcal
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2946 kcal
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.1 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    106 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2138.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    576 mg
  • Nátrium
    1260 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    187 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    336 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    236 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7191 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 737 kcal
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    196.4 g

Zsír

  • Összesen
    55.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    425 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8553 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    474 mg
  • Kálcium
    206 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    481 mg
  • Foszfor
    2304 mg
  • Nátrium
    5041 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    408.7 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    748.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    313 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    89 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1345 micro
  • Kolin:
    545 mg
  • Retinol - A vitamin:
    233 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    945 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    28764 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 2946 kcal
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    595.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    351 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2003 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Lobogó vízben pattogósra főzzük a négybe tört spagetti tésztát.
  2. Közben a csirkemellet megpucoljuk, lehártyázzuk, és kockára vagy csíkokra vágjuk. Kevés olajon lepirítjuk, miközben hozzáadjuk a fűszereket: só, bors, csípős paprika, őrölt kömény, fokhagyma, indiai fűszerkeverék, egy evőkanál szójaszósz.
  3. Amíg a csirke átsül a fűszerekkel, a tésztát átforgatjuk a vajban, és hozzáadjuk a paradicsompürét, a maradék szójaszószt, a leveskockát szétmorzsolva és egy kis indiai fűszerkeveréket vagy borsot, ha ízlésünk úgy kívánja. Alaposan, többször átforgatva megpirítjuk, ügyelve rá, hogy ne kapjon oda.
  4. A konzerves gombát felaprítjuk ízlés szerint, és szintén a tésztához öntjük átsütni. Készíthetjük friss gombából is, kevés vízzel és sóval le kell sütni, és mehet is a tésztához.
  5. Végül az elkészült csirkefalatokat is hozzáadjuk, még egyszer mindent jól átforgatva összesütünk, és már tálalhatjuk is.
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 93
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 7410
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretjük a pikánsabb ízeket, és ma már igen könnyen hozzá lehet jutni különböző kultúrák fűszerkeverékéhez. A többit csak rá kell bízni a képzeletre, bármit el lehet készíteni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...