r
Nosalty Logó

Pick szalámi torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
scarlett69
Pick szalámi torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A bevonáshoz és a cukormázhoz

Összesen 803 kcal
  • 6% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A bevonáshoz és a cukormázhoz

Összesen 8030 kcal
  • 6% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A bevonáshoz és a cukormázhoz

Összesen 426 kcal
  • 6% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 7% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    37.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    269.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    43 mg
  • Nátrium
    171 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.9 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    11.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    205 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    192 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 803 kcal
  • 6% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 7% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    104.3 g

Zsír

  • Összesen
    376.7 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    103 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    85 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2692.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    274 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    244 mg
  • Foszfor
    430 mg
  • Nátrium
    1708 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1028.7 g
  • Cukor
    668 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    114.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2048 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    235 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1920 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1531 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 8030 kcal
  • 6% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 7% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    142.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    23 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.6 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    6.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 426 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A bevonáshoz és a cukormázhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A kekszet apró darabokra törjük (egy darabot 6-8 felé), és rummal meglocsoljuk.
  2. Hozzákeverjük a durvára vágott diót.
  3. A tejet, a cukrot, a lisztet és a kakaót állandó kevergetés mellett 5 percigfőzzük.
  4. Beletesszük a margarint, és újra felforraljuk.
  5. Ráöntjük az összetört kekszre, és alaposan összekeverjük.
  6. Alufólia segítségével hengert formázunk belőle, majd hűtőben egy-két órát pihentetjük.
  7. Kinyújtjuk a marcipánt, vagy a nyújtható fondant-t, és beletekerjük a kekszes tekercset.
  8. Piros, fehér és zöld cukormázat készítünk, és ezzel díszítjük fel.
  9. Másnap vékony szeletekre vágjuk.
  • Tepsi mérete: -
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 16018
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 17.

Ajánló

Aki szereti a kekszes-marcipános édességeket, meg persze azoknak, akik valami nem mindennapi sütival akarják meglepni családjukat, ismerőseiket.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pick szalámi torta
scarlett69 101 recept

Egy kolleganőm megkért, hogy a Pick-ben dolgozó ismerősének "süssek" tortát a 40. szülinapjára - ilyen lett.

Hozzávalók

A tésztához

A bevonáshoz és a cukormázhoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...