Pezsgőben párolt nyúl pirított burgonyával
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
1016
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
2033
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 63.1 g
Zsír
-
Összesen 26.4 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 173 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1526.3 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 63 mg
-
Kálcium 159 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 199 mg
-
Foszfor 883 mg
-
Nátrium 205 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 95 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 795.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 450 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 18 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 93 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 143 micro
-
Kolin: 63 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 466 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 870 micro
Összesen
1016
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 126.1 g
Zsír
-
Összesen 52.7 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 345 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3052.6 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 125 mg
-
Kálcium 318 mg
-
Vas 20 mg
-
Magnézium 398 mg
-
Foszfor 1766 mg
-
Nátrium 409 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 190 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 27 mg
VÍZ
-
Összesen 1590.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 900 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 36 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 186 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 58 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 49 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 286 micro
-
Kolin: 126 mg
-
Retinol - A vitamin: 188 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 932 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1740 micro
Összesen
2033
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 5.3 g
Zsír
-
Összesen 2.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 128 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 74 mg
-
Nátrium 17 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 66.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 38 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 39 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 73 micro
Összesen
85
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A zöldségköretet beleöntjük a tepsibe, hozzávágjuk a póréhagymát és az egyik gerezd fokhagymát.
- A húst megmossuk, besózzuk, kicsit állni hagyjuk, majd a zöldségköretre tesszük.
- Megfűszerezzük majorannával, rozmaringgal és oregánóval ízlés szerint (aki fűszeresen szereti, szórjon többet, aki nem, az kevesebbet).
- A pezsgőt a zöldségekre öntjük, a húst ne érje felülről.
- Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe tesszük (200 fok).
- Amikor már illata van, levesszük a fóliát, és pirítjuk.
- Közben megfőzzük héjában a burgonyát, ha kész, olvasztott vajban megpirítjuk, mindegyik oldalát.
- Együtt tálaljuk őket.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 120 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 18
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 4242
- Feltöltés dátuma: 2012. december 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Kinyitottam a hűtőt, és ott volt egy nyuszi hús. Megnéztem, mi van még itthon, és ezt alkottam belőle..:D