Pezsgőben párolt nyúl pirított burgonyával
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
1016
Kalória
63.1g
Fehérje
95g
Szénhidrátok
26.4g
Zsír
795.4g
Víz
172.6g
Koleszterin
13.7g
Rost
6.4g
Cukor
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
1016
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
2033
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 63.1 g
Zsír
-
Összesen 26.4 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 173 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1526.3 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 63 mg
-
Kálcium 159 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 199 mg
-
Foszfor 883 mg
-
Nátrium 205 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 95 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 14 mg
Víz
-
Összesen 795.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 450 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 18 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 93 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 143 micro
-
Kolin: 63 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 466 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 870 micro
Összesen
1016
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 126.1 g
Zsír
-
Összesen 52.7 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 345 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3052.6 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 125 mg
-
Kálcium 318 mg
-
Vas 20 mg
-
Magnézium 398 mg
-
Foszfor 1766 mg
-
Nátrium 409 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 190 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 27 mg
Víz
-
Összesen 1590.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 900 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 36 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 186 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 58 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 49 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 286 micro
-
Kolin: 126 mg
-
Retinol - A vitamin: 188 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 932 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1740 micro
Összesen
2033
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 5.3 g
Zsír
-
Összesen 2.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 128 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 74 mg
-
Nátrium 17 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 66.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 38 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 39 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 73 micro
Összesen
85
kcal
Elkészítés
- A zöldségköretet beleöntjük a tepsibe, hozzávágjuk a póréhagymát és az egyik gerezd fokhagymát.
- A húst megmossuk, besózzuk, kicsit állni hagyjuk, majd a zöldségköretre tesszük.
- Megfűszerezzük majorannával, rozmaringgal és oregánóval ízlés szerint (aki fűszeresen szereti, szórjon többet, aki nem, az kevesebbet).
- A pezsgőt a zöldségekre öntjük, a húst ne érje felülről.
- Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe tesszük (200 fok).
- Amikor már illata van, levesszük a fóliát, és pirítjuk.
- Közben megfőzzük héjában a burgonyát, ha kész, olvasztott vajban megpirítjuk, mindegyik oldalát.
- Együtt tálaljuk őket.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 20 perc
- Főzés ideje: 30 perc
- Sütés ideje: 120 perc
- Sütés hőfoka: 200 °C
Kinyitottam a hűtőt, és ott volt egy nyuszi hús. Megnéztem, mi van még itthon, és ezt alkottam belőle..:D
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!