Pestós pangasius BBQ mártásban sütve
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Ági988
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
618
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
1236
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 61.6 g
Zsír
-
Összesen 36 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 250 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1565.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 50 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 80 mg
-
Foszfor 831 mg
-
Nátrium 568 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.1 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 329.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 97 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 12 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 36 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 265 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 42 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 683 micro
-
Lut-zea 14 micro
Összesen
618
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 123.3 g
Zsír
-
Összesen 71.9 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 27 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 500 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3131.5 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 68 mg
-
Kálcium 100 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 159 mg
-
Foszfor 1661 mg
-
Nátrium 1136 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.1 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 659.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 195 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 23 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 72 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 82 micro
-
Kolin: 530 mg
-
Retinol - A vitamin: 188 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 85 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 1365 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
1236
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.1 g
Zsír
-
Összesen 8.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 57 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 358.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 190 mg
-
Nátrium 130 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 75.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 22 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 61 mg
-
Retinol - A vitamin: 21 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 156 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
141
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A halat megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk.
- A 4 gerezd fokhagymát apróra vágjuk, összenyomkodjuk és a serpenyőbe tesszük, majd megpirítjuk.
- Serpenyőben megolvasztunk egy teáskanál vajat egy kocka BBQ fűszervajat (Meggle) és 1 teáskanál Pesto (Barilla) szószt.
- Beletesszük a halfiléket a serpenyőbe, ha már van színük 6-8 teáskanál BBQ (Heinz) szószt rakunk rájuk, elkenegetjük, majd még egyszer megfordítjuk a halakat.
- A halakat aranybarnára sütjük, addig amíg a lé el nem fő.
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 37
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 2824
- Feltöltés dátuma: 2012. február 21.
Ajánló
Ajánlom hozzá Jamie Oliver Tejfölben pácolt mozzarella citrommal és majorannával nevű receptjét. Amelyet "...és egyszerűen csak főzz" c. könyvében találtok meg.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Ági988
6 recept
A halak enyhén édeskés íze kíválóan megy Jamie Oliver tejfölös-citromos mozzarella salátájához. Jó étvágyat a pikáns ízkavalkádhoz!