r
Nosalty Logó

Parmezános-mozzarellás rántott csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Thomas13
Parmezános-mozzarellás rántott csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
rántott ételek
  • 19% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1174 kcal
  • 19% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4695 kcal
  • 19% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 219 kcal
  • 19% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    98.6 g

Zsír

  • Összesen
    60.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    369 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3574.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    908 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    132 mg
  • Foszfor
    1213 mg
  • Nátrium
    1205 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    308.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    306 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    307 mg
  • Retinol - A vitamin:
    285 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    227 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    875 micro
  • Lut-zea
    169 micro
Összesen 1174 kcal
  • 19% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    394.4 g

Zsír

  • Összesen
    243.2 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    108 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    1474 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14298.2 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    421 mg
  • Kálcium
    3631 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    528 mg
  • Foszfor
    4850 mg
  • Nátrium
    4821 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    211.6 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    1233.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1225 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    172 micro
  • K vitamin:
    84 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    109 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    395 micro
  • Kolin:
    1230 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1142 micro
  • α-karotin
    137 micro
  • β-karotin
    906 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    3499 micro
  • Lut-zea
    676 micro
Összesen 4695 kcal
  • 19% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    669.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    226 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    164 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 219 kcal

Elkészítés

  1. A csirkemell-filét vágjuk vékony szeletekre panírozzuk be és egy kevés olívaolajon süssük ki. Pihentessük.
  2. Készítsük el a csirkére valót. Tegyünk egy serpenyőbe 4-5 ek olívaolajt.Vágjuk ketté a koktélparadicsomokat, aprítsuk fel a hagymákat, tegyük bele a felforrósított olívaolajba és szórjuk meg bazsalikommal. Futtasuk meg. Tegyük félre.
  3. Szeleteljük fel a mozzarellát. Vegyünk elő egy tepsit, aminek az aljába öntsünk egy kevés olívaolajat, és helyezzük bele a rántott csirkemelleket.
  4. A csirkemellekre öntsük rá az olívás-paradicsomos szószt. Szórjunk a tetejére parmezánt, és fedjük be a szeletelt mozzarellával.
  5. Tegyük sütőbe, 180 fokon 20-25 percre.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x60x6
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 225
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 25582
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Parmezános-mozzarellás rántott csirkemell
Thomas13 10 recept

A barátom tanította ezt a receptet.

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...