Paradicsomszószos sült csirkecomb Glaser konyhájából
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
35 kcal
-
23g vöröshagyma8 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
30 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g borsikafű0 kcal
-
25g víz0 kcal
Összesen
355
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
500g csirkecomb556 kcal
-
71 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
60 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g borsikafű0 kcal
-
50g víz0 kcal
Összesen
711
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
58.2g csirkecomb65 kcal
-
0.9g napraforgó olaj8 kcal
-
5.2g vöröshagyma2 kcal
-
0.7g fokhagyma1 kcal
-
29.1g passzírozott paradicsom7 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g borsikafű0 kcal
-
5.8g víz0 kcal
Összesen
83
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.2 g
Zsír
-
Összesen 25.1 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1064.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 40 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 46 mg
-
Foszfor 245 mg
-
Nátrium 704 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.7 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 246.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 64 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 20 micro
-
Kolin: 68 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 324 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 17369 micro
-
Lut-zea 150 micro
Összesen
355
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 46.4 g
Zsír
-
Összesen 50.3 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 242 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2129.6 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 49 mg
-
Kálcium 79 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 93 mg
-
Foszfor 491 mg
-
Nátrium 1408 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.3 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 492.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 128 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 137 mg
-
Retinol - A vitamin: 73 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 648 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 34738 micro
-
Lut-zea 299 micro
Összesen
711
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.4 g
Zsír
-
Összesen 5.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 28 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 247.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 57 mg
-
Nátrium 164 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 57.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 75 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 4044 micro
-
Lut-zea 35 micro
Összesen
83
kcal
Hozzávalók
-
2 db csirkecomb
-
1 ek napraforgó olaj
-
0.5 közepes db vöröshagyma
-
2 gerezd fokhagyma
-
2.5 dl passzírozott paradicsom
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
50 ml víz
Elkészítés
- A combokat megmossuk, szárazra itatjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a forró olajban körben megpirítjuk. Kivesszük, és egy tűzálló tálba tesszük.
- A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A visszamaradt pecsenyezsírban a hagymát üvegesre sütjük, hozzáadjuk a fokhagymát, további 1-2 percig sütjük. Felöntjük a paradicsommal és kb. 50 ml vízzel. Sóval, borssal, csomborral ízesítjük, felfőzzük, és kb. 5 percig főzzük.
- A paradicsomszószt a combokhoz öntjük. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 45 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 45 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 74
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 2694
- Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy nagyon egyszerű és ízletes étel. Csombor helyett ízesíthetjük olasz fűszerkeverékkel is. Tálalhatjuk tésztával, rizzsel, főtt burgonyával vagy burgonya gombóccal.