r
Nosalty Logó

Paradicsomos szelet Inom konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
"Inom"
Paradicsomos szelet Inom konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
155 °C
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1331 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 7979 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 360 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    66.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    400.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    179 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    170.6 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    93.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    269 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    376 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5648 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 1331 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81.8 g

Zsír

  • Összesen
    398.7 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    178 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    123 g
  • Koleszterin
    188 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2403.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    230 mg
  • Kálcium
    432 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    340 mg
  • Foszfor
    1075 mg
  • Nátrium
    292 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1023.7 g
  • Cukor
    467 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    560.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1804 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    99 mg
  • C vitamin:
    281 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    215 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    278 micro
  • Kolin:
    275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1613 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    2259 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    33889 micro
  • Lut-zea
    607 micro
Összesen 7979 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    108.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.1 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1526 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 360 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi lisztet teszünk hozzá, amennyit felvesz, ez kb. 60 dkg.
  2. 4 lapot sütünk belőle.
  3. Közben a pudingport elkeverjük 4 ek cukorral, a paradicsomlével és a tejjel, majd megfőzzük, és kihűtjük.
  4. A margarint habosra kavarjuk a porcukorral, majd hozzádolgozzuk a pudingot.
  5. A lapokat megtöltjük. Az első lapra megy a pudingos krém fele, rá a második lap, amelyet megkenünk lekvárral. A harmadik lapot ráfektetjük, a maradék krémet elosztjuk rajta, majd befedjük a negyedik lappal, amit olvasztott csokival vonunk be. Egy éjszakát hagyjuk puhulni.
  • Sütés hőfoka: 155 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25x30
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 78
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 13988
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kedvenc szakácsom, cukrászom oldalán találtam, s kíváncsivá tett, milyen is lehet egy sütemény, ha paradicsom van benne. Az eredeti recepten annyit módosítottam, hogy a krém készítéséhez is használtam paradicsomlevet. Finom lett... Az eredeti recept az orozi.try.hu oldalon található.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...