r
Nosalty Logó

Paradicsom caprese ahogy Barny készíti

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Barny
Paradicsom caprese ahogy Barny készíti
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

382
Kalória
12.5g
Fehérje
13.5g
Szénhidrátok
31.4g
Zsír
152.8g
Víz
39.5g
Koleszterin
1.6g
Rost
9.7g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 382 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3813 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 177 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    31.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    800.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    282 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    213 mg
  • Nátrium
    264 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    152.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    667 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    464 micro
Összesen 382 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    124.6 g

Zsír

  • Összesen
    313.6 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    179 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    395 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8001.8 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    2821 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    289 mg
  • Foszfor
    2132 mg
  • Nátrium
    2640 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    135.1 g
  • Cukor
    97 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

Víz

  • Összesen
    1528 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1474 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    160 mg
  • D vitamin:
    80 micro
  • K vitamin:
    461 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    259 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    870 micro
  • α-karotin
    1010 micro
  • β-karotin
    6667 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    25730 micro
  • Lut-zea
    4638 micro
Összesen 3813 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    372.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    123 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    71.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    47 micro
  • β-karotin
    310 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1197 micro
  • Lut-zea
    216 micro
Összesen 177 kcal

Elkészítés

  1. A vékony karikára szeletelt paradicsomunkhoz hasonló vastagságú mozzarella szeleteket készítünk. Szépen rétegelve (1 paradicsom,1 mozzarella szelet) üvegtálra helyezzük.
  2. Mixelő edénybe beletesszük az olajat, az ecetet és a mustárt. Botmixer segítségével sűrűn folyós mártást készítünk belőle. Majd hozzáadjuk a bazsalikom leveleink felét, a mézet és az ízesítőanyagainkat. Ismét átmixeljük, és már önthetjük is az előkészített salátánk tetejére.
  3. Maradék bazsalikom levéllel és finomra vágott lilahagymával díszítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés módja: hidegkonyha

Ez nem az eredeti recept. Van aki csak olívaolajat használ és fűszereket, nekem így jobban ízlik.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Ecetes céklasaláta

Kedvenc savanyúságunkat könnyen elkészíthetjük házilag is, ráadásul sokkal-sokkal olcsóbban! Az ecetes céklasaláta az egyik legegyszerűbb és legfinomabb savanyúság, ami kötelező ...

Rosanics Petra

Virslis sültkrumpli-saláta

A krumplisaláta különösen népszerű a közép-európai konyhákban, így Magyarországon is. Az étel alapja a burgonya, amelyet általában hagymával, savanyú uborkával illetve majonézes ...

Nosalty

Téli caprese saláta

A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!