r
Nosalty Logó

Paleo, gluténmentes epres brownie

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
NS
Paleo, gluténmentes epres brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

Az öntethez

Összesen 478 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

Az öntethez

Összesen 2870 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

Az öntethez

Összesen 303 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    39.1 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    705.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    417 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.1 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    108 micro
Összesen 478 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.4 g

Zsír

  • Összesen
    234.8 g
  • Telített zsírsav
    172 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    366 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4233.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    246 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    499 mg
  • Foszfor
    909 mg
  • Nátrium
    2501 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    162.5 g
  • Cukor
    96 mg
  • Élelmi rost
    66 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    161 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    649 micro
Összesen 2870 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    444.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    262 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.1 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 303 kcal

Hozzávalók

A tésztához

Az öntethez

Elkészítés

A tésztához

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra (légkeveréssel), egy körülbelül 30x30 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
  2. Egy nagy mikrózást álló tálba keverjük össze a kókuszolajat, eritritet, kakaóport, csokoládét és sót, majd melegítsük addig, amíg felolvad minden.
  3. Adjuk hozzá a vaníliát és a tojást, majd erőteljesen keverjük addig, amíg fényes nem lesz. Utána adjuk hozzá a mandulalisztet, jól keverjük el. A masszát oszlassuk el a tepsiben egyenletesen, és mehet is a sütőbe. Tűpróbáig süssük (amikor a tészta már nem ragad a fogpiszkálóhoz vagy villához), kb. 20-25 perc.

Az öntethez

  1. Vágjuk össze az epret egyenlő darabokra, és keverjük össze az áfonyával. Habverővel keverjük össze a kókuszolajat, fahéjat és a mézet, ha szükséges, egy kicsit tegyük be a mikróba.
  2. Amikor a piskóta kihűlt, oszlassuk el rajta a gyümölcsöket, és öntsük rá a mézes egyveleget. Tegyük hűtőbe 1 órára.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30 x 30
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3357
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A csokoládé és az eper nagyon jó páros, pláne, ha egészséges sütiként van elkészítve. Az eperszezon lehetővé teszi a különböző kísérletezéseket a sütés terén, el kell, hogy áruljam ez nagyon jól sikerült. :)

Hozzávalók

A tésztához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...