r
Nosalty Logó

Pácolt tepsis hús

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
palice
Pácolt tepsis hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 741 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 2959 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 122 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30 g

Zsír

  • Összesen
    46.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1270.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    428 mg
  • Nátrium
    612 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    395.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 741 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    120 g

Zsír

  • Összesen
    187 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    462 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5083.5 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    153 mg
  • Kálcium
    376 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    356 mg
  • Foszfor
    1713 mg
  • Nátrium
    2447 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    195.5 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1583.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    362 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    198 mg
  • D vitamin:
    161 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    543 mg
  • Retinol - A vitamin:
    353 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    119 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 2959 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    209.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 122 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Elkészítés

A húshoz

  1. Előző este elkészítjük a pácot úgy, hogy mindent összekeverünk, és ezzel a keverékkelbekenjük a hússzeleteket, majd egy zacskóba tesszük, és ráöntjük a megmaradt páclevet, légmentesen becsavarjuk a zacskót, és a hűtőbe tesszük.
  2. Másnap összeállíthatjuk a tepsis húst, egy tepsit kikenünk egy kis olívaolajjal, a hagymát felkarikázzuk és kibéleljük vele a tepsi alját, megsózzuk.
  3. Megpucoljuk a krumplit, szintén felkarikázzuk és a hagymára fektetjük, megsózzuk, megborsozzuk.
  4. A fokhagymát felszeleteljük és a krumplira szórjuk.
  5. A húst kivesszük a pácos zacskóból és a krumplira fektetjük, megsózzuk.
  6. 1 - 1 szelet vajat teszünk mindegyik hússzeletre és alufóliával jó szorosan betakarjuk a tepsit.
  7. Előmelegített sütőben 90 percig sütjük, ezután kivesszük a tepsit, levesszük a fóliát róla és a hússzeletekre 1 -1 bacon szeletet teszünk.
  8. Visszatesszük a tepsit a sütőbe, és még 10 percig (200 fokon) sütjük, míg a szalonna megpirul a tetején.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 27X32
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 22043
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már megint az internetről szedtem le egy receptet, picit változtattam rajta, és íme: :)

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...