r
Nosalty Logó

Óvári szelet VnéEdit konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
VnéEdit
Óvári szelet VnéEdit konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 1299 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 3897 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 285 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.8 g

Zsír

  • Összesen
    109.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    148 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1660.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    638 mg
  • Nátrium
    686 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    236.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    35 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 1299 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    176.4 g

Zsír

  • Összesen
    329.7 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    162 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    106 g
  • Koleszterin
    445 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4981.9 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    205 mg
  • Kálcium
    581 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    202 mg
  • Foszfor
    1913 mg
  • Nátrium
    2059 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    710.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    177 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    106 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    153 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    399 mg
  • Retinol - A vitamin:
    177 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 3897 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    363.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    150 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 285 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kiklopfolt hússzeleteket sózzuk, borssal meghintjük és mindkét oldalát lisztbe forgatva forró olajban kisütjük. Egy hőálló tálba tesszük egymás mellé.
  2. A hagymát apróra vágjuk, egy evőkanál olajon átfuttatjuk, rátesszük a szeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, aprított petrezselyem zöldjével, zúzott fokhagymával ízesítjük. Addig sütjük, míg zsírjára nem sül.
  3. A tálban várakozó húsra pakoljuk a gombát, befedjük gépsonkával és a szeletelt sajttal.
  4. 200 fokra melegített sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvad.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 89
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 5262
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Sajt, vargánya gomba, sonka, különös ízhatás így együtt. Nagyon finom, bármely hússal készítve is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...