r
Nosalty Logó

Orosz céklasaláta halfilével

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Orosz céklasaláta halfilével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A salátához

A halfiléhez

Összesen 474 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A salátához

A halfiléhez

Összesen 1893 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A salátához

A halfiléhez

Összesen 73 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    51.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1262.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    143 mg
  • Foszfor
    682 mg
  • Nátrium
    217 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    480.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    204 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    288 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1273 micro
Összesen 474 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    205.3 g

Zsír

  • Összesen
    61.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    519 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5051.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    347 mg
  • Kálcium
    512 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    573 mg
  • Foszfor
    2727 mg
  • Nátrium
    867 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    127.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1922.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    405 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    179 mg
  • D vitamin:
    360 micro
  • K vitamin:
    125 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    482 micro
  • Kolin:
    815 mg
  • Retinol - A vitamin:
    302 micro
  • α-karotin
    85 micro
  • β-karotin
    1153 micro
  • β-crypt
    105 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5092 micro
Összesen 1893 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    199.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    201 micro
Összesen 73 kcal

Hozzávalók

A salátához

A halfiléhez

Elkészítés

A salátához

  1. A kígyóuborkát, krumplit és a vöröshagymát kockákra vágjuk, hozzátesszük a zöldborsót.
  2. A fóliában megsütött céklát meghámozzuk és szintén kockákra vágva hozzáadjuk a többihez.
  3. Ízesítjük és meglocsoljuk a tejföllel, hozzákeverjük a mustárt.
  4. Jó alaposan összekeverjük és hűtőben legalább 2-3 órán át pihentetjük.
  5. A halfilét kiengedjük és kisebb szeletekre vágva bepácoljuk, majd olajban kisütjük.
  • Receptkönyvben: 175
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 37052
  • Feltöltés dátuma: 2009. október 21.

Ajánló

Megjegyzés a cékla sütéséről: A cékla sok cukrot tartalmaz és ha fóliában sütjük egy finom réteg képződik rajta, ami lehetővé teszi, hogy több vitamin maradjon benne, mintha főznénk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a salátát az egyik főzősműsorban láttam és megtetszett, így gondoltam kipróbálom. A színe igazán kellemes és az íze sem utolsó!

Hozzávalók

A salátához

A halfiléhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek