r
Nosalty Logó

Olaszos mozzarellás melegszendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Olaszos mozzarellás melegszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1063 kcal
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2128 kcal
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 236 kcal
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    55.3 g

Zsír

  • Összesen
    58.5 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4196 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    857 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    664 mg
  • Nátrium
    2493 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    212.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    274 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    157 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    623 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    307 micro
Összesen 1063 kcal
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    110.7 g

Zsír

  • Összesen
    117 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    268 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8391.9 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    1714 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    1328 mg
  • Nátrium
    4986 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    158.7 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    425.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    549 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    99 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    315 micro
  • Kolin:
    110 mg
  • Retinol - A vitamin:
    435 micro
  • α-karotin
    203 micro
  • β-karotin
    1246 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    614 micro
Összesen 2128 kcal
  • 14% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    12.3 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    930.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    190 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    553 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    138 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    571 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 236 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldfűszereket összeaprítjuk, és egy befőttes üvegben alaposan összerázzuk az olívaolajjal, a sóval és a borssal.
  2. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, rátesszük a kenyérszeleteket, a paradicsomot, meglocsoljuk a zöldfűszeres olívával, ráhelyezzük a sonkát, a mozzarellát, megint meglocsoljuk az olívával, és 220 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük, majd még 5 perc felső grill funkciót "ráengedünk", hogy meg is piruljon.
  3. Ha megsült, azonnal tálaljuk.
  4. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 21 alkalommal
  • Receptkönyvben: 98
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 6517
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bár igényel némi kompromisszumot, de egy gyorsan elkészíthető alternatíva, ha valami olaszosra vágyunk, és nincs kedvünk pizzatésztát dagasztani, vagy tésztát főzni és szószokat kavargatni. Nagyszerű ez a melegszendvics vendégvárónak is, vagy csak egy esti beszélgetéshez egy üveg bor társaságában. A finom, friss zöldfűszerek remekül kényeztetik az ízlelőbimbóinkat, és különlegessé teszik a szimpla hétköznapi vacsorát is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...