r
Nosalty Logó

Olasz kenyér Glaser konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Glaser
Olasz kenyér Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
kenyérsütő
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tésztába valókhoz

Összesen 521 kcal
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tésztába valókhoz

Összesen 3121 kcal
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tésztába valókhoz

Összesen 388 kcal
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1279.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    202 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    313 mg
  • Nátrium
    665 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3825 micro
  • Lut-zea
    134 micro
Összesen 521 kcal
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.4 g

Zsír

  • Összesen
    108.7 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7677.6 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    191 mg
  • Kálcium
    1212 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    368 mg
  • Foszfor
    1876 mg
  • Nátrium
    3992 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    436.7 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    102.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    570 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    269 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    22951 micro
  • Lut-zea
    803 micro
Összesen 3121 kcal
  • 14% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    953.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    233 mg
  • Nátrium
    496 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2851 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 388 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tésztába valókhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet elkeverjük a sóval, cukorral és a morzsolt élesztővel. Hozzáadjuk az olajat, és 250 ml langyos vizet, sima tésztává gyúrjuk.
  2. Lefedve, meleg helyen 45 percig kelesztjük.
  3. A paradicsomot kockákra vágjuk. A fenyőmagot egy serpenyőben megpirítjuk. A pecorinót finomra reszeljük.
  4. A paradicsomot, fenyőmagot és a pecorinót a tésztához gyúrjuk.
  5. A tésztából egy hosszúkás kenyeret formázunk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, letakarva további 30 percig kelesztjük.
  6. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 45-50 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3707
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A tésztát ízesíthetjük 1-2 tk olasz fűszerkeverékkel is.

Hozzávalók

A tésztához

A tésztába valókhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...