Olasz babsaláta tonhallal
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 21% Fehérje
- 40% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
200g fehérbab666 kcal
-
80g tonhalkonzerv158 kcal
-
103 kcal
-
45g lilahagyma16 kcal
-
12g citromlé3 kcal
-
71 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g cukor0 kcal
-
2g bazsalikom0 kcal
Összesen
1017
kcal
- 21% Fehérje
- 40% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
400g fehérbab1332 kcal
-
160g tonhalkonzerv317 kcal
-
206 kcal
-
90g lilahagyma33 kcal
-
24g citromlé5 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g cukor0 kcal
-
3g bazsalikom1 kcal
Összesen
2035
kcal
- 21% Fehérje
- 40% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
51.7g fehérbab172 kcal
-
20.7g tonhalkonzerv41 kcal
-
10.3g szárított paradicsom27 kcal
-
11.6g lilahagyma4 kcal
-
3.1g citromlé1 kcal
-
2.1g napraforgó olaj18 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g cukor0 kcal
-
0.4g bazsalikom0 kcal
Összesen
263
kcal
- 21% Fehérje
- 40% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 76.2 g
Zsír
-
Összesen 17.5 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2582.2 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 89 mg
-
Kálcium 547 mg
-
Vas 26 mg
-
Magnézium 488 mg
-
Foszfor 1007 mg
-
Nátrium 409 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 147.5 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 36 mg
VÍZ
-
Összesen 125.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 40 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 24 mg
-
D vitamin: 215 micro
-
K vitamin: 70 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 818 micro
-
Kolin: 201 mg
-
Retinol - A vitamin: 18 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 257 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 18361 micro
-
Lut-zea 656 micro
Összesen
1017
kcal
- 21% Fehérje
- 40% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 152.4 g
Zsír
-
Összesen 35.1 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 29 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5164.5 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 178 mg
-
Kálcium 1094 mg
-
Vas 52 mg
-
Magnézium 976 mg
-
Foszfor 2014 mg
-
Nátrium 819 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 9 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 295.1 g
-
Cukor 43 mg
-
Élelmi rost 72 mg
VÍZ
-
Összesen 250.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 80 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 47 mg
-
D vitamin: 430 micro
-
K vitamin: 141 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 29 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1637 micro
-
Kolin: 402 mg
-
Retinol - A vitamin: 37 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 515 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 36722 micro
-
Lut-zea 1312 micro
Összesen
2035
kcal
- 21% Fehérje
- 40% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 19.7 g
Zsír
-
Összesen 4.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 4 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 668.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 142 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 126 mg
-
Foszfor 261 mg
-
Nátrium 106 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 38.2 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 32.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 10 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 56 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 212 micro
-
Kolin: 52 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 67 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 4751 micro
-
Lut-zea 170 micro
Összesen
263
kcal
Hozzávalók
-
400 g fehérbab
-
160 g tonhalkonzerv
-
80 g szárított paradicsom
-
1 közepes fej lilahagyma
-
3 ek citromlé
-
2 ek napraforgó olaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 csipet cukor
-
1 ek bazsalikom
Elkészítés
- A babot, tonhalat és az aszalt paradicsomot leszűrjük.
- A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot vékony szeletekre vágjuk. A tonhalat darabokra tépkedjük.
- A dresszinghez a citromlében elkeverjük a cukrot és a sót, hozzákeverjük az olajat, és a bazsalikomot. Borssal ízesítjük.
- A dresszinget összekeverjük a többi hozzávalóval. Sóval, borssal ízesítjük.
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 169
- Tegnapi nézettség: 6
- 7 napos nézettség: 39
- Össznézettség: 36128
- Feltöltés dátuma: 2013. március 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A salátához adhatunk egy maréknyi durvára vágott rukkolát is.