r
Nosalty Logó

Olasz babsaláta tonhallal

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Olasz babsaláta tonhallal
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1017 kcal
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2035 kcal
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 263 kcal
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76.2 g

Zsír

  • Összesen
    17.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2582.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    547 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    488 mg
  • Foszfor
    1007 mg
  • Nátrium
    409 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    215 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    818 micro
  • Kolin:
    201 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    257 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    18361 micro
  • Lut-zea
    656 micro
Összesen 1017 kcal
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    152.4 g

Zsír

  • Összesen
    35.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5164.5 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    1094 mg
  • Vas
    52 mg
  • Magnézium
    976 mg
  • Foszfor
    2014 mg
  • Nátrium
    819 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    295.1 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    72 mg

VÍZ

  • Összesen
    250.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    430 micro
  • K vitamin:
    141 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1637 micro
  • Kolin:
    402 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    515 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    36722 micro
  • Lut-zea
    1312 micro
Összesen 2035 kcal
  • 21% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    668.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    142 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    261 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    212 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4751 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 263 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A babot, tonhalat és az aszalt paradicsomot leszűrjük.
  2. A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot vékony szeletekre vágjuk. A tonhalat darabokra tépkedjük.
  3. A dresszinghez a citromlében elkeverjük a cukrot és a sót, hozzákeverjük az olajat, és a bazsalikomot. Borssal ízesítjük.
  4. A dresszinget összekeverjük a többi hozzávalóval. Sóval, borssal ízesítjük.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 169
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 36
  • Össznézettség: 35917
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A salátához adhatunk egy maréknyi durvára vágott rukkolát is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...